Torsdage den 16., 23. og 30. juli kl. 11.00-16.00 er værkstedet åbent på Sorø Museum til alle dem, der behøver et eget våbenskjold

Et våbenmærke på et våbenskjold fortæller om den person eller familie, der ejer det. Våbenmærket er et personligt logo, som er udformet efter nogle helt enkle og let forståelige regler. Med mærket kan man blive genkendt som ven eller fjende og samtidig vise, hvilken status man har i samfundet.

På Sorø Museum er indrettet et værksted, hvor familier med børn kan slå sig ned og male sit eget våbenskjold.
Aktiviteten er på egen hånd. Der er ”hvordan gør man” video og vejledninger lige til at gå til, så man kan gøre sit skjold meget personligt.

Det færdige skjold i træ kan man tage med hjem.

Tilmelding
Når du er på besøg på Sorø Museum, gør vi vores bedste for at passe på dig og din familie. Vi overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vi sørger for, at I kan være sikkert sammen. Vi anbefaler derfor at købe billet på forhånd til Sorø Museum, hvis man vil være helt sikker på en plads til sommerferieaktivteten.

Billetter via entrevestmuseum.billetexpressen.dk

Almindelig entre. Børn og unge under 18 år har gratis adgang. Materialer koster 50 kr. Aktiviteten er for børn ifølge med voksen og større grupper og institutioner skal tilmelde sig på forhånd.

Mal et våbenskjold på Sorø Museum. Foto: Museum Vestsjælland
Del på sociale medier