Bruuns Frisør tilbyder alt fra klipning, farvning og permanent til hovedbundsmassage. Du kan komme ned i gear og slappe af i massagestolen og læse om de nyeste tendenser. Uanset hvilken frisørbehandling du vælger, er et besøg i salonen på Storgade en lejlighed til at tage en velfortjent pause i en travl hverdag. En pause, hvor du bliver forkælet og efterfølgende kan gå ud i verden med et nyt look, måske med krøller?

Sammen med dig skaber salonen et resultat, der passer til din personlighed, tøjstil og livsstil. Alle medarbejdere bliver løbende opdateret med de nyeste tendenser indenfor frisurer, farver og pleje på kurser i ind- og udland. Salonen, der skriver sin historie tilbage til 1963, var med til at indføre det franske luksusmærke Kérastase i Danmark. L’Oreals Kérastase er fortsat verdens førende hår brand, og Bruuns Frisør er som ’flag ship salon’ fortsat blandt ambassadørerne. I dag kaldes de ’care coaches’, og titlen indebærer bl.a. at man fører hele kollektionen og er først med de nyeste produkter.

Der er sat god tid af til behandlingen. Din frisør viser dig, hvordan din nye frisure skal styles helt rigtigt, og med Kérastase kan man altid finde det optimale produkt, uanset om man ønske mere fylde, glans eller krøl.

Følg Bruuns Frisør på Facebook og hent mere inspiration til dit hår.

 

Foto: Bruuns Frisør