Tag familien under armen og oplev Kongskilde Friluftsgårds store traditionsrige julemarked søndag den 30. november kl. 11-16.

Der er fristende juletilbud fra de mange udstillere og boder, og restauranten serverer gammeldaws gløgg med lækre æbleskiver.

Hestevognen kører med Kongskildes gårdnisse til fantasi-landet Refugia. På tilbagevejen besøger vi skovnissen, og ser, om der er gang i værkstedet med at bage julekager.

Selveste julemanden dukker nok også op, skal I se.

Markedet i år byder endvidere på en opgavejagt for slikmunde samt lodtrækning om en fribillet til det populære live rollespil Møgjul i Skovbrynet.

Der er fri entré!

Læs mere her

Vil du udstille?

Har du en lille kræmmer gemt i maven, er det ikke for sent at få en stadeplads på et af Sjællands hyggeligste julemarkeder.

Hvis du ønsker en stadeplads, så skriv kort hvad du handler med samt navn og telefonnummer til marked@d-kf.dk. Julemarkedet afholdes i bygningerne omkring stedets gårdplads. De fleste stande er indendørs, men enkelte kan få stand ved og omkring gårdspladsen. Indendørstande placeres langs ydervæggene i restauranten, på værelsesgange og i værelser. Standene skal holde åbent i hele åbningstiden.

Årets julemarked på Den Gamle Friluftsgård byder på god, gammeldags julehygge for hele familien. Der vil være juletilbud for over 30 udstillere og hermed rig mulighed for at finde den unikke kalendergave, julegave eller dekorationen til julestuen derhjemme.

I skovkanten – på grænsen til den magiske skov ”Refugia” – byder NaFri på julerollespil. Man kan mæske sig i gløgg, æbleskiver, hjemmebag og juleknas.

 

Vintage julekugler
Vintage julekugler