Det er tid at bestille tid til årets julefrokost. Der er mange muligheder for at nyde en god julefrokost for private eller erhverv, med eller uden underholdning, i Sorø og omegn.

Torvets Bistro tilbyder en traditionel julebuffet fra 99 kr. kuverten

Kongskilde Friluftsgård arrangerer årets første julefrokost fredag den 21. november og herefter hver fredag og lørdag op til jul. Der vil være livemusik til kl. 1 og herefter natklub. Der er plads til 300 gæster i de hyggelige julepyntede rammer.

Støvlet Katrines Hus serverer en juleanretning fra fredag den 14. november til og med lørdag den 20. december.

Viggis byder på en julemenu med sild, fiskefilet, flæskesteg, ost, ris a la mande og meget mere fra det klassiske julekøkken.

Postgaarden inviterer til julefrokost fredag den 28. november og den 12. december, hvor Pop and Roll spiller op til dans. I hele december serveres en juleplatte med klassikerne.

Musikteateret Bravour arrangerer julefrokost med revy i Lynge Forsamlingshus. Det sker den 11. 12. 13. samt 18. 19. og 20. december.

Comwell byder fra den 15. november på den store julefrokost med mulighed for overnatning. Der er også mulighed for at fejre en rolig jul og en festlig nytårsaften på storkroen.

Kragerup Gods inviterer til julefrokost den 28. og 29. november samt den 5. og 6. december. Her er også mulighed for overnatning. Coffee Shop leverer den musikalske underholdning.

Gyrstinge Skovkro holder julefrokost fredage og lørdage fra den 21. november til den 20. december. Musikken leveres af bl.a. Sweethearts, Kandis og Sussi & Leo. Der er også stort julefrokostbord søndage kl. 12-15 fra den 23. november til og med 2. juledag.

jul