Jacob Riising001Lørdag den 12. september 2015 kl. 10.00 præsenterer Dianalund B&U Kultur Jacob Riising med showet ”Værtens Vildeste QuizShow”. Showet finder sted i Multisalen på Holbergskolen. Efter showet, som varer ca. 45 minutter, vil der være mulighed for at få en autograf.

Billetter købes via billetto.dk (www.billetto.dk/jacob-riising-dianalund) til 50 kr. +gebyr. Billetsalget lukker den 10. september kl. 10.00. Ved indgangen koster billetter 65 kr. (hvis altså der er flere tilbage – der er begrænset antal).

Hvem er Jacob Riising? Jo, det er ham fra TV. Jacob Riising er en af landets mest populære tv-værter blandt både børn og voksne. Han har stået i spidsen for bl.a. Dansk Melodi Grand Prix, MGP, “Hvem var det nu vi var”, Versus, Cirkus Summarum og Riisings flotte talkshow.

Nu er han aktuel med landets vel nok mest uretfærdige show: “VÆRTENS VILDESTE QUIZSHOW” hvor børn dyster mod deres voksne i tåbelige konkurrencer.

“Ingen kan vide sig sikker i hvad der præcist kommer til at ske – slet ikke mig!…men sjovt bliver det”, lover Jacob, der glæder sig til at rykke ud med sit vanvittige show for børn og voksne (og udvalgte dyr).

Der vil til arrangementet kunne købes drikkelse og lidt lækkert, så medbring småpenge. Dørene til Multisalen åbnes kl. 9.15.

“Da vi godt ved det er tidligt på en lørdag, har vi besluttet også at lave en morgencafé i Holberghallens Cafeteria, som åbner kl. 9.00”, fortæller Dianalund B&U Kultur. Her vil man kunne købe morgenbrød, kaffe/the og juice. Morgencaféen vil have åbent fra kl. 9.00-11.00 og der er adgang til caféen uden billet, således kan man blive siddende og hygge sig, hvis man ikke skal med ind og se Jacob Riising. Vil I være sikker på, at der er brød til jer, så har I nu mulighed for at forudbestille – se mere på Dianalund B&U Kulturs facebookside.

Der vil i dagens anledning være gode tilbud i Dianalund Centret – hold øje med Dianalund Centrets facebookside.

Dianalund B&U Kultur er en interessegruppe under Dianalund UdviklingsRåd (DUR). Dianalund B&U Kultur arbejder for gode og udfordrende aktiviteter for børn og unge. Dette arrangement er blevet i stand med støtte fra DUR, SparNord Fonden, Sorø Kommune, SuperBrugsen Dianalund, Pedersens Bageri, J Aa Blomster, Netto og Henrik Slagter.

I øjeblikket er der en sommerkonkurrence i gang, hvor man kan vinde 2 billetter til showet ved at svare på et spørgsmål og aflevere svaret i Dianalund Bog&Idé. Klik ind på Dianalund B&U Kulturs facebookside eller gå ned i Bog&Idé, hvor du kan læse mere om konkurrencen. Konkurrencen slutter fredag den 7. august og vinderen bliver udtrukket lørdag den 8. august, hvor Dianalund B&U Kultur står på AldiTorvet i Dianalund Centret og sælger billetter fra kl. 10-12 til showet.

Indbydelse til show med Jacob Riising