Foto: INbetween

Den ellevte time på den ellevte dag i den ellevte måned – her er der fest i Sorø. De unges tøjbutik INbetween kan nemlig fejre sin 1 års fødselsdag med tilbud og forfriskninger den 11. november. Præcis samtidig med at man i Paris fejrer 100-året for Våbenstilstanden, der afsluttede 1. verdenskrig i 1918.

I forbindelse med INbetweens fødselsdag er der gode tilbud fra kl. 11.11, meddeler Katrine fra tøjbutikken INbetween på Storgade og præciserer:

– 1 års fødselsdag betyder 1 GRATIS VARE til alle mine skønne kunder, for ved køb af 3 varer får man dem til 2 varers pris (den billigste vare er gratis). Dette gælder ALLE varer på nær gavekort! Der er selvfølgelig også en forfriskning og en KÆMPE fødselsdagskonkurrence på dagen.

INbetween har primært fokus på de unge – de såkaldte “inbetweers” – altså tweens og teenagere, der ikke helt føler sig som børn længere, men som samtidig føler sig for unge til de traditionelle voksenbutikker. Med mærker som Cost:bart, First Grade, LMTD, The New og Petrol er der fokus på sejt og moderigtigt ungdomstøj, der ikke bliver for barnligt. Men butikken er ikke kun til de yngste af de unge. Butikken har også de kendte mærker Only, Pieces og Vero Moda til de lidt større unge og deres mødre. Og nogle måneder endnu forhandles der også herretøj fra bl.a. !Solid og Only & Sons med en rabat på 50-70 %.

Hold dig opdateret på fødselsdagsfejringen på Facebook.