INbetween
Storgade 38A
4180 Sorø
Tlf. 22 88 80 52

Følg INbetween på Facebook.
Følg INbetween på Instagram.

Lækkert tøj til de unge
Centralt i Sorø finder du INbetween, en skøn tøjbutik med fokus på de unge.

Butikken er hovedsageligt for de såkaldte “inbetweeners” – altså tweens og teenagere, der ikke helt føler sig som børn længere, men som samtidig føler sig for unge til de traditionelle dame- og herretøjsbutikker. Andre er naturligvis også velkomne til at kigge forbi.

I INbetween vil de unge kunne finde nøje udvalgte mærker, som de ikke finder andre steder i byen: Petrol Industries, CR7, Pieces, Cost:bart, Solid!, LMTD, The New, Only, Only & Sons og Vero Moda.

Der er tale om kvalitetsmærker til priser, hvor alle kan være med – og der er selvfølgelig masser af lækkert tøj til både drenge og piger. Tøjet fås fra størrelse 10 år og opefter.

Fotovæg og kaffe til forældrene
INbetweens indehaver, Katrine Rogert Skovsgaard, bestræber sig på at tilbyde sine kunder mere end bare lækkert tøj.

Hun vil gerne skabe et skønt ungdomsunivers, hvor det er hyggeligt at gå rundt og snuse til de nye flotte styles.

I kælderen er der lavet en hyggelig lounge, hvor forældrene kan slappe af, mens de unge slår sig løs i prøverummet. Der er også en fotovæg, hvor det nye tøj kan blive foreviget til Snapchat eller Instagram.

Katrine vil løbende udvikle butikkens koncept, så det tager afsæt i, hvad de unge er vilde med. Hun er derfor altid åben over for ideer til nye mærker eller tiltag.

Shop fra sofaen
INbetween har også en webshop, hvor du har mulighed for at finde butikkens sortiment online. Her kan du i ro og mag sidde hjemme i sofaen og følge med i, hvilke nyheder der er kommet på hylderne.

Køber du tøjet i webshoppen, kan du altid komme ned i den fysiske butik og bytte det. Du har også mulighed for at hente dit online-køb i butikken, så du på den måde sparer portoen.

INbetweens facebookside er der fokus på skønne Must-Haves og lækre konkurrencer, men du vil selvfølgelig også her kunne følge med i butikkens nyheder og gode tilbud.

Et ønske om at skabe gode shoppeoplevelser
Mange af vores sølvpartner, INbetweens kunder har udtrykt glæde over, at der nu også findes en butik, der er målrettet tweens og teenagere, så de i endnu højere grad har mulighed for at købe deres tøj lokalt.

Det er da også et stort ønske fra Katrines side, at hun – sammen med byens øvrige butiksliv – kan være med til at skabe nogle gode shoppeoplevelser for soranerne.

Hun deltager derfor med stor ildhu i de tiltag, som handelslivet i Sorø sætter i værk. Som formand for Sorø Handel og Service ser hun frem til at være med at gøre midtbyen endnu mere attraktiv for lokale og besøgende.