Sydvestsjællands Kloakservice A/S
Stenstrupvej 3
4180 Sorø
57 84 90 40
info@svs-kloakservice.dk

Foto: ABW

Følg Sydvestsjællands Kloakservice på Facebook

Følg Sydvestsjællands Kloakservice på Instagram

Moderne teknologi, solid erfaring
Ring til Sydvestsjællands Kloakservice A/S i Sorø og få besøg af firmaets højt kvalificerede medarbejdere. En stærk flåde af moderne og effektive slamsugere samt veluddannede og erfarne medarbejdere står køreklar til at løse den specifikke opgave, og fra Stenstrupvej kører de på det meste af Sjælland og Fyn.

Udstyr og services er tilpasset kundernes forskellige behov, og med den nyeste teknologi, samt lang og solid erfaring med opgaverne, står Sydvestsjællands kloakservice altid til rådighed, når der er brug for en redelig og kompetent rådgivning, funderet på deres indgående branchekendskab og produktviden. Dermed oplever kunderne engagerede og værdiskabende medarbejdere, der sikrer et godt samarbejde.

Firmaet leverer opgaveløsning indenfor følgende områder:
• Kloakservice og tv-inspektion
• Slamsugning
• Slamafvanding
• Tankinspektion
• Tørstofsugning
• Affaldsbehandling

Foto: ABW

Løsninger til private
Sydvestsjællands Kloakservice er eksperter i kloakrensning og udfører mange forskellige opgaver for private. Du kan altid ringe til døgnservicetelefonen på 57 84 90 40 og få professionel vejledning og hjælp til at løse dit problem.

Et topmoderne, miljøcertificeret firma
Sydvestsjællands Kloakservice A/S drives i dag af Lars Hansen.

For Lars som direktør er det vigtigt at følge med udviklingen, uden at gå på kompromis med kvalitet og medarbejdertrivsel. Som han siger: ”Vi ønsker ikke at vokse hurtigere, end vi er sikre på altid at kunne levere en ordentlig service med det rigtige materiel, så vi kan leve op til myndighedernes og kundernes krav”.

Det er vigtigt for Lars at sikre virksomheden lever op til de miljømæssige krav, og på den måde er med til at passe på miljøet. Dermed fungerer Sorø-virksomheden også som forbillede for andre kloakservicevirksomheder i Danmark. Firmaet er certificeret på kvalitets- og miljøstyringssystemerne med ISO 9001 og 1400, samt arbejdstilsynets grønne smiley, og er dermed på forkant med kundernes og myndighedernes krav.

Foto: ABW

Kundernes kommentarer på de sociale medier
Som det fremgår af Sydvestsjællands Kloakservice facebookside er kunderne glade og tilfredse.

”Vi har idag haft besøg af Sydvestsjællands Kloakservice pga. en stoppet faldstamme. Og må dertil sige at det er simpelthen den bedste service jeg har fået længe. Flink og imødekommende mand med smil på læben” – Kennet.

”5 stjerner herfra, super god service lige fra booking på tlf. til udført arbejde… Derudover får I også et kæmpe plus for hurtig udrykning” – Mick

”Kom til aftalt tid, god service” – Rene

premiumpartner