lof-soroe
Skoleleder Jeanette Christensen

LOF Sorø
24 22 29 35
soroe@lof.dk

LOF Sorø på Facebook 

Undervisning i fritiden
Vil du gerne synge, fotografere eller styrke dit kendskab til IT, kommunikation eller sprog? Vil du gerne blive bedre til at lave mad eller dyrke mere motion, og vil du gerne møde nye mennesker med samme interesser, så skal du holde øje med LOF Sorø.

LOF Sorø arrangerer kurser og foredrag for enhver smag og interesse. LOF bygger på oplysningstanken om aftenskoler, der gav landbobefolkningen mulighed for at uddanne sig. Men i dag er der også masser af kurser i dagtimerne. Mange i og uden for Sorø, både unge og gamle, sætter hver uge en formiddag eller en aften af til foredrag, debat, håndarbejde, madlavning, sprog, sundhed og meget andet.

Når sæsonen starter, finder du over 100 tilmeldingsklare hold, som du kan læse mere om på soroe.lof.dk, hvor du også bedes tilmelde dig. Undervisningen finder bl.a. sted på Sorø Borgerskole samt på “Værkerne” – også kendt som Sorø Kultur- og Fritidscenter.

Lang historie, stor erfaring
LOF Sorø kunne den 1. oktober 2016 fejre 65 års jubilæum i Kongesalen på Postgården. Jeanette Christensen, der havde mange års erfaring som underviser, overtog posten som skoleleder den 1. maj 2015. Jeanette var inden da skoleleder i LOF Stenlille i syv år og medlem af bestyrelsen i LOF Sorø i ni år.

LOF skriver sine historie tilbage til 1945, hvor foreningen blev stiftet af Venstre, Venstres Ungdom og Venstres Kvinder. Seks år senere blev LOF Sorø, Den liberale Aftenskole i Sorø, etableret. Det første år var der fem hold på plakaten, og der er sket meget siden. I dag har skolen tilknyttet over 30 dygtige undervisere, som sikrer kursisterne en oplevelse, der udvikler dem. Skolen er især stærk på bevægelseshold, idet de tilbyder alt fra yoga til tango. Der er også mange kreative tilbud på paletten, så som foto, vævning og sløjd. Vil du udvikle dine sprogkundskaber, tilbyder LOF Sorø engelsk og italiensk.

Katalog online og offline
LOF Sorø distribuerer kursuskataloger som supplement til hjemmesiden. Her kan du få overblik over de mange tilbud. På LOF Sorøs Facebookside kan du også følge med i nye kursustilbud.

Kontakt LOF Sorø 

lof-soroe-baby

lof-bevaegelse

Værkerne Sorø Kultur og Fritidscenter

premiumpartner

Del på sociale medier