Café & Ristorante Valencia
Storgade 6
4180 Sorø
Tlf. 57 83 16 13

Åbningstider
Mandag – søndag 11.00 – 22.00
Køkken lukker kl. 21.30
Pizza lukker kl. 22.00

Stemningen af Sorø
Café & Ristorante Valencia, i daglig tale ‘Valencia’, er byens bedst beliggende restaurant. Ved Torvet med udsigt til Klosterporten og Akademiet kan man indfange stemningen af Sorø, mens man indtager retter af sydlandsk tilsnit.

Restauranten tilbyder frokost og aftensmad samt retter til ‘den lille sult’. Det omfangsrige menukort er i den prisbillige ende. På menuen findes overvejende italienske retter, såvel enkle som mere avancerede f.eks. Filetto ai funghi, der flamberes ved bordet. Café & Ristorante Valencia 41

Mange muligheder på menuen
På menuen er også nøglehulsmærkede retter, så man som gæst kan være sikker på at følge kostrådene, hvis det er det man ønsker. Der er dog også mange muligheder for at nyde en god isdessert eller en stor fadøl.

I sommerhalvåret har Valencia udendørsservering under store grønne parasoller. Her sidder mange lokale og nyder stemningen i købstaden på markedsdage og almindelige dage.

Valencia har indgået samarbejde med Sorø Bådfart.  Lille Claus kan man stige ombord på, hvis man spadserer over Torvet og ned ad Søgade til bådbroen – under sejladsen kan man høre en skuespiller fortælle om de bygningsværker, der kan ses fra søen.

Kontakt Valencia


sølvpartner