Forpagter René de la Cruz ærgrer sig over manglende oplysninger

Hotel Postgaarden i Sorø er sat til salg, og det har den været i et halvt års tid. Men nuværende forpagter og direktør René de la Cruz ærgrer sig meget over, at man i et forsøg på at sælge ejendommen ikke samtidig gør opmærksom på, at der ved et salg foreligger en aftale om en opsigelsesperiode på 3 år fra ejers side.

“Jeg har allerede modtaget flere henvendelser grundet artikel i Sjællandske den 14. januar, endda en afmelding af et selskab, da det skaber utryghed, når man laver sådanne artikler. Det er yderst beklageligt og har naturligvis dårlig indflydelse på en forretningsdrift. Det er en meget dårlig stil fra ejers side at skabe sådanne utrygge rammer overfor sin lejer”, mener René de la Cruz.

“Jeg har planer om at etablere endnu en betydelig forretning i den gamle Mimmerlund, en forretning som vil have et spændende og markant detailudsalg af lokale fødevarer samt et meget stort udvalg af specialprodukter med oste, charcuterie og øl som hovedområde. Dette, kombineret med cafémiljø, har vi arbejdet intenst på gennem flere måneder. Det er ved at tage rigtig god form, både hvad angår forretningen, men også driften af den. Om det nu overhovedet er noget, jeg tør begynde på, må jeg lige se de næste uger an omkring, for det skal absolut ikke være en hemmelighed, at jeg må sætte tingene i perspektiv i forhold til den situation jeg nu er sat i som forpagter af hele ejendommen”, meddeler René de la Cruz.