Hørkram er vokset ud af sine faciliteter i Sorø og tager nu første skridt til en 30.000 M² udvidelse. Det betyder en fordobling af det nuværende Hørkram logistikcenter – en udvidelse der kan sikre virksomhedens vækstplaner.

hoerkram (7)”Vi er i rivende udvikling og har gennem de sidste 5 år oplevet en omsætningsvækst af vores forretning på mere end 75 %,” udtaler Centerdirektør Claus Bredvig. ”Vi er et sted nu, hvor vi både har behov for øget lagerkapacitet og mere plads til vores administration. Det er en utrolig positiv udvikling for os, men i høj grad også for området her ved Sorø”, fortsætter Claus Bredvig.

Onsdag d. 1. juni 2016 tog Borgmester Gert Jørgensen fra Sorø Kommune det første spadestik til udvidelsen, som planmæssigt vil stå færdig i foråret 2018.

Udvidelsen skal sikre, at Hørkram kan klare målsætningen om dobbelt omsætning om 5 år og dermed fremtidssikre virksomhedens vækstmuligheder. Udvidelsen indebærer blandt andet en nyetablering af fiskeopskæring, større udvidelse af nonfood lager og udvidelse af den nuværende frostekspedition, frostlager, kødopskæring, kølelagre, køleekspedition og administration.

”Med vores kommende udvidelse sikrer vi mere plads i hele vores virksomhedsstruktur og dermed også bedre forhold både for vores kunder og for vores medarbejdere”, slutter Centerdirektør Claus Bredvig.

hoerkram (8) hoerkram (5)