PRESSEMEDDELELSE

Junior C-pigerne helt suveræne
Klubbens 12 – 14 årige talenter var i særklasse ved lørdagens Årgangsmesterskaberne på Vand-kraftsøen i Holstebro.
Ida Langkjær, Ida Balslev, Line Schandorff, Molly Kaagaard med Anders Lindblom ved styre-linerne var helt suveræne i dobbelt firer. De vandt mesterskabet med 10 sek. til Hadsund. Seje Molly Kaagaard sprang fra medaljeoverrækkelsen lige ud i sin single sculler for at nå starten i Årgangsmesterskabet i denne bådtype.

Molly kom godt fra start og kæmpede indædt alle 1000 meter og vandt i 2.04.42 foran Roklubben Stevns, som tog sølvet i 2.07.74. I løbet deltog 14 jun. C piger – heriblandt Sorøs debutant Ida Brehmer og Frederikke Erlandsen. Ida og Frederikke roede B-finale og kom i mål på henholdsvis 9. og 10. pladsen.

Sorø-kvartetten vandt søndagens A-finale med Peter Sloth ved styrelinerne – ligesom Molly også vandt scullerløbet suverænt.

2xIda og Ida og Frederikke roede også med i kampen om Årgangsmesterskabet i dobbelt sculler, hvor der deltog 9 hold. 2xIda kæmpede en hård kamp i A-finalen og kom i mål på andenpladsen efter Odense – mens de henviste Holstebro, Hadsund, Aarhus og Stevns til de efterfølgende pladser.

2xIda vandt søndagens revancheløb. Ida og Frederikke fik en flot debut i B-finalen, hvor de roede i mål på anden pladsen – samlet blev de nr. 8.