Nu hvor sommeren stadig er over os, gælder det om at få slappet af og hygge sig med familie og venner. Selvom Covid-19 er aftagende, vælger langt de fleste dig stadig at tilbringe ferie og fridage i trygge rammer. På den måde undgår du også det stress og jag, der kan være ved, at skulle rejse til et andet land. En sommerhusferie herhjemme i Danmark er i år helt ideel, og her kan man virkelig komme ned i gear og få ladet batterierne helt op. Her i artiklen finder du gode råd til, at få afstresset helt på din sommerhusferie.

Husk den afslappende underholdning
Når man er i sommerhus med venner og familie, er det først og fremmest vigtigt at pakke telefonen og computeren væk og være til stede. Vi mennesker kommer hurtigt til at kede os og bliver rastløse når vi slapper af, og kan derfor hurtigt gribe til telefonen for at blive underholdt. Derfor er det vigtigt at medbringe særligt fælles underholdning. Det kan være forskellige sjove brætspil, kortspil eller udendørs spil. Det er en god måde, at underholde hinanden på og skabe gode minder. Det kan dog være, at du også har behov for lidt afslappende alenetid i sommerhuset. Her kan det være en god ide at medbringe en god bog, eller hvis du har behov for at hvile nethinderne, kan du lytte til en lydbog. På lydbogormen.dk kan du finde de bedste lydbøger på nettet. På den måde får du stadig slappet af og er underholdt, selvom du slet intet laver.

Forkæl dig selv og dem du holder af
Det er vigtigt, når man holder ferie, at man forkæler sig selv. Derfor kan det også være en ide at leje et lækkert sommerhus, hvori der for eksempel er et spabad, sauna eller måske bare er tæt på vandet. Man skal helst føle på sin ferie, at man bliver forkælet og at man kommer væk fra hverdagens slid. Det kan også bare være det at gå ud og spise, så man undgår at skulle lave maden og vaske op selv. Der er næppe noget mere afslappende, end bare at sætte sig ned og spise et lækkert måltid med dem, man holder af. Desuden kan det være en god ide for eksempel at tage en tur i spa, hvis ikke sommerhuset har et. Der findes mange forskellige spa steder rundt i Danmark, hvor du kan få alverdens behandlinger. Det kan være alt fra en massage til spændte muskler, en ansigtsbehandling, dampbade osv. Efter en dag med spa behandlinger, kan man føle sig som et helt nyt menneske og man får virkelig slappet af i dybden.

Fyld sommerhusferien på Sjælland med gode bøger og sjove spil. Foto: SDL