Madmessen i Sorø nærmer siger med raske skridt, og de mange lokale leverandører er ved at gøre sig klar til at vise hvad de kan på Sorø Husholdningsskole den 13. april. Naturområdet i Tystrup Bavelse bidrager også til madmessen.

Restaurant Kongskilde Friluftsgård præsenterer en række af køkkenchefens egne lokale producerede produkter: Slåen dram, morbær marmelade, kryddersalt og lignende delikatesser. Der vil naturligvis være smagsprøver, ligesom du kan høre om mulighederne for at afholde alt lige fra kursus/konference til dit livs fest på Kongskilde Friluftsgård.

Modsat de tidligere år vil der være en repræsentant fra Støtteforeningen Kongskilde Friluftsgård og Tystrup Bavelse naturpark med, så man har mulighed for at høre om hvad hele Tystrup Bavelse har af fantastiske muligheder. Støtteforeningen for Kongskilde Friluftsgård og Tystrup Bavelse naturpark har i 2014 omkring 20 arrangementer fordelt over hele året, som er åben for alle. Arrangementerne strækker sig vidt omkring – fra havørnetur til svalesafari, og alle arrangementer er med vejledere, som er specialister indenfor hvert sit område. Turene er som udgangspunkt gratis at deltage i – og der vil ved flere af turene være mulighed for at kunne købe en kop kaffe/te med kage.

SPIS SORØ, som er en gruppe af ildsjæle bliver også præsenteret på messen. Gruppen bag SPIS SORØ er alle energiske personer med en eller anden relation til naturen og de enorme muligheder og udfordringer, der er ved at inddrage naturen i køkkenet. SPIS SORØ har i 2014  10-12 arrangementer, og Kongskilde Friluftsgård er her også en vigtigt medspiller, som en del af styregruppen. Derudover medvirker Hørhavegård, Fru Grøn, Chokoman, Haveapoteket og naturvejleder Tonie Bjørnskov.

Kom til Smag i Sorø og høre meget mere.

madmesse