Anja Ladefoged Christensen startede i januar sin virksomhed Ladefoged Vision. Virksomheden udbyder mindfulnesskurser og foredrag – hjælp til arbejdspladser, der har stress i fokus enten som forebyggelse eller som stresshåndtering. Anja, der er uddannet socialrådgiver, har netop afsluttet to hold med 14 deltagere på hver.

Anja Ladefoged Christensen tilbyder også individuel terapi, såkaldt træningsterapi, da hun endnu ikke er færdig med psykoterapeutuddannelse ved ID-academy – en 4 årig uddannelse. Hun er nået til det punkt i uddannelsen, hvor man må modtage klienter og får supervision i dette.

“Mit fokus lige nu er mindfulness; fordi det er enkelt og effektivt – det virker. Og det er ikke uden grund, at det dukker op alle vegne lige nu. Mindfulness er gået fra hippie til hipt, vi lever i et så materialistisk samfund, at vores indre kerne – vores selv – er blevet opslugt af alt det ydre. Med mindfulness kan vi genfinde det indre liv og lade det få plads, og det øger livskvaliteten.
Det er bevist at mindfulness virker; forskningen viser, at mindfulness kan forebygge og bidrage til bedring af angst, stress, depression, kroniske smerter, bryde negative tankemønstre og vaner. Og også ønsket om et vægttab eller rygestop eller uhensigtsmæssige reaktionsmønstre, f.eks. på vej ud af døren med vores børn eller i dialog med vores nære. Mindfulness er en enkel og effektiv metode til at finde tilbage til sig selv – at blive den bedste udgave af sig selv. Rigtig mange vil have rigtig godt af at praktisere mindfulness, dels som livsanskuelse og dels praksisøvelser,” fortæller Anja Ladefoged.

Anja Ladefoged udbyder nu et otte ugers kursus i mindfulness. Kurset tager udgangspunkt i en af grundlæggerne af begrebet mindfulness Jon Kabat-Zinns program, med en kognitiv vinkel. Holdet starter den 20. marts 2012 kl. 19-21 og prisen er 1.499 kr. for alle otte gange. Kurset afholdes i Relationsinstituttet, Nørrevej 7 i Sorø.

Desuden introducerer Ladefoged Vision individuel terapi eller mindfulness til kun 250 kr. pr. session. Tilmelding eller yderligere info anja@ladefogedvision.dk eller ring 22518199.

Anja Ladefoged