SIND Ringsted-Sorø
ringstedsoroe@sind.dk
31380551

SIND Ringsted-Sorø på Facebook og Instagram

Velkommen til SIND Ringsted-Sorø
SIND – Landsforeningen for psykisk sundhed arbejder for at skabe forståelse og tolerance for mennesker med sindslidelse og deres pårørende. Landsforeningen er opdelt i lokalforeninger, herunder SIND Ringsted-Sorø. Lokalforeningen arrangerer aktiviteter i kommunerne Sorø og Ringsted. Nogle aktiviteter er kun for medlemmer, mens andre er for alle interesserede.

I Sorø Kommune er deres tilbud pt. i Dianalund og Stenlille.

Mangler du et sted med godt sammenhold eller føler du dig ensom?
Så er SIND-klubberne noget for dig! Deres bestyrelsesmedlemmer sørger for hyggelig og rar stemning. De er altid klar til at hjælpe eller til en god snak over en kop kaffe eller te. De gør en stor indsats for, at klubben er et fristed, hvor du kan være præcis som du er.

Kom som du er – de sørger for kaffe, te og snacks/kage samt god stemning.

SIND-klubben i Dianalund mødes klubben den 3. tirsdag i måneden kl. 19-21 i Dianalund Borgerhus. Stenlille klubben mødes den 2. onsdag i måneden kl. 19-21 i Stenlille Kulturhus.

Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp til at finde dem? Så er du velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Har du lyst til at være frivillig?
Uanset om du vil give en hånd med til arrangementer eller være med i bestyrelsen, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte foreningen.

SIND er for alle
SIND blev etableret i 1960 under navnet Landsforeningen Sindslidendes Vel. I dag er navnet SIND – Landsforeningen for psykisk sundhed.

På landsplan er hovedparten af medlemmerne og de aktive i SIND typisk pårørende, professionelle, psykisk sårbare eller andre, der interesserer sig for psykisk sundhed. SIND er tværpolitisk og samler alle typer medlemmer med interesse for sindslidelser og sindslidendes forhold.

SIND fungerer både som brobygger mellem de daglige oplevelser i psykiatrien og de informationer, som embedsmænd og politikere baserer beslutninger på. SIND hjælper også, når det enkelte menneske eller familien pludselig står i en svær situation.

SIND bruger blot få penge på løn. SIND drives især af flere hundrede frivillige, der – under professionel vejledning – står for arbejdet som foreningsaktive, rådgivere, besøgsvenner, bisiddere, foredragsholdere m.m.

Mere end 75% af medlemskontingentet går direkte videre til arbejdet i SINDs regioner og lokalafdelinger. Desuden støttes det lokale arbejde via projekter, materialer og en andel af de tips- og lottomidler, Landsforeningen modtager.

sølvpartner