Få styr på, hvordan du får fat i lokale fisk og hvordan du får dem renset og tryllet om til et dejligt måltid mad. Der er masser af liv i søerne omkring Sorø, og mange af de store fisk som for eksempel gedder, aborrer og sandart smager skønt.

Kirsten Blicher Friis, naturvejleder på Kongskilde Friluftsgård, og Morten Kantsø, der er ferskvandsmedarbejder i Naturstyrelsen, viser et udvalg af lokale fisk, samt hvordan de renses og tilberedes. Både små og store gæster får mulighed for selv at rense fisk og får gode tips til hvordan de skarpe knive håndteres, når fisken skal fileteres. Smagsprøver tilberedes på grillen.

Du kan tage din egen fiskestang med, eller du kan låne en, hvis du har lyst til at fiske (husk gyldigt fisketegn for dig der er mellem 18 og 65 år).

Hvornår: Tirsdag den 7. juli kl. 9.30-12.00
Mødested: Møllesøen ved Kongskilde Friluftsgård
Transport: Bus 484 fra Sorø Busterminal stopper ved Kongskilde Friluftsgård kl. 9.15