varig teknikVarig Teknik & Miljø
Varig Allé 1
4180 Sorø
Tlf. 70 23 10 41

Varig ved Vestmotorvejen
Ganske tæt på afkørslen til Sorø finder du Varig Teknik & Miljø, der blev etableret i 1955. Virksomheden har specialiseret sig i affaldslogistik til gavn for miljøet og økonomien. Blandt kunderne er store og små industrivirksomheder, herunder medicinalindustrien, og fælles kommunale selskaber, herunder genbrugspladser. Desuden leveres specialløsninger til supermarkedskæder.

Den veletablerede virksomhed i Pedersborg leverer skræddersyede løsninger i gennemført design og høj produktkvalitet til bl.a. kommuner, trykkerier, butikker, fabrikker og skibe. Blandt løsningerne, som kan købes eller lejes, er mobile og stationære affaldskomprimatorer, containere, lifte, omlastestationer, rangersystemer, ballepressere og neddelere. Det er muligt at leje eller købe brugte affaldsløsninger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Stationær komprimator fra Varig

Lang levetid, stor sikkerhed
Varig Teknik & Miljø, der i skrivende stund beskæftiger 14 medarbejdere, samarbejder med nogle af de bedste producenter indenfor affaldshåndtering, og løsningerne udmærker sig således ved høj kvalitet, lang levetid og stor sikkerhed. Ofte er det et problem, at en affaldskomprimator melder fuld, selvom det langt fra er tilfældet. Transport af en halvfuld komprimator til forbrændingsanlægget koster både tid og penge. Affaldsløsninger fra Varig Teknik & Miljø er såvel pladsbesparende som energibesparende. Den nyeste teknologi sikrer, at pressetiden bliver så kort som muligt, og at der ikke sker fejlmeldinger.

Serviceaftale
Selv den bedste affaldsløsning kræver service og vedligeholdelse for at sikre en optimal drift. Varig Teknik & Miljø tilbyder serviceaftale med automatisk eftersyn af alle former for komprimatorer, ballepressere og affaldspressere hvert halve år. Reservedelslageret i Sorø er lagerførende i de mest almindelige reservedele på lager og de rullende værksteder medbringer altid et lager af reservedele i høj kvalitet. Andre reservedele vil typisk kunne skaffes indenfor et døgn.

Varig Teknik & Miljø tilbyder reparation og service af mobile og stationære komprimatorer og ballepressere/pappressere. Virksomhedens servicevogne betjenes af erfarne og faguddannede serviceteknikere. Vedligeholdelse samt evt. reparationer sker i samarbejde med værkføreren, som via sit online planlægningsprogram har overblik over hver enkelt maskine og dens historik. Ved de lovpligtige service- og sikkerhedseftersyn udarbejdes en servicerapport, som indgår i historikken og sendes til kunden så snart arbejdet er udført.

Kontakt Varig


sølvpartner