Seb Byg ApS
Karsholtevej 34
4293 Dianalund
24 64 70 08
sebbyg@outlook.dk

Følg Seb Byg på Facebook og Instagram

Ungt ambitiøst tømrerfirma i Dianalund
Alle husejere ved, at der altid er noget, der trænger til at blive forbedret, inde og ude. I disse tider med høje energipriser er det særlig vigtigt, at varmen ikke går til spilde – her gælder det om at have energioptimale døre og vinduer. Det er en af de klassiske tømreropgaver – og en investering, der hurtigt tjenes hjem.

Seb Byg i Dianalund mestrer alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Fra adressen i Dianalund kører de til både Sorø, Ringsted, Slagelse, Holbæk og Kalundborg, hvor de løser opgaver for både erhverv og private.

Seb står for Sebastian – Sebastian Eriksen, der fik sit svendebrev som tømrer i 2017. Med foden under eget bord, behøver han ikke gå på kompromis med kvaliteten.

”Vi lægger vægt på en høj kvalitet i udførelsen af vores opgaver. Vi går altid efter at gøre det så perfekt, som vi selv ville have det, hvis det var hjemme hos os,” siger han.

Trænger du et til et nyt tegltag?
Firmaet er funderet på en passion for at opfylde kundernes boligdrømme fra gulv til loft.

Blandt specialerne er tegltage i samtlige varianter: Lertegl, betontegl, glaserede tegl. Både på fast undertag og som banevarer. Seb Byg kan også lægge et nyt eternittag eller ståltag. Hvad end du vælger sikrer de, at tagkonstruktionen, undertaget og isoleringen er i god stand. I forbindelse med lægning af et nyt tag, er der mange der får tilføjet en ny kvist eller et tagvindue, for at give et mere spændende lysindfald.

Seb Byg har i det hele taget mange gode ideer til, hvordan du kan forbedre din boligs komfort og værdi.

En ny smuk træterrasse
Har du brug for at få lagt en ny træterrasse, kan du også få et godt tilbud. Seb Byg bygger alle former for træterrasser og trapper ned til haver. De bygger klassiske terrasser med lige linjer, men også runde terrasser, eller terrasser, der omkranser hele huset.

Seb Byg opfører også udhuse som carporte, skure osv. samt plankeværker, stakitter, havelåger mv. af træ. Skal du have bygget et gyngestativ eller en pergola, kan du også få hjælp til det.

De kan lave alle de specialtilpassede møbler, du har brug for både inde og ude. Alt fra indbyggede skabe og unikke reolsystemer, til vinholdere, barborde og de meget eftertragtede plankeborde, der scorer højt på både funktionalitet og æstetik.

Tøv ikke med at kontakte Sebastian Eriksen, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en tømreropgave.

sølvpartner