multitechMulti-Tech A/S
Energivej 3
4180 Sorø
Tlf. 59 50 40 04

Små og store elektrikeropgaver
Multi-Tech er en kæde, der tilbyder el-, tele-, data- og procesinstallation i industri, virksomheder, butikker, landbrug og private hjem. Virksomheden udfører alt fra små reparationer til store ombygninger og nybyggeri.

Blandt de lokale kunder er Sorø Kommune, Sorø Kunstmuseum og University College Sjælland. Multi-Tech lægger vægt på at være en del af det lokale netværk og skaber stærke relationer til lokale samarbejdspartnere i alle brancher. Det solide netværk sikrer, at Multi-Tech altid kan stille med et godt hold, når der skal udføres en tværfaglig opgave.

Ingen el-opgaver er for små eller for store for det erfarne firma. Uanset om du skal have monteret en ny stikkontakt i dit køkken eller have et tilbud på en totalentreprise, kan du få et godt tilbud hos Multi-Tech.

Løfter i flok
Virksomheden blev stiftet i Kalundborg i 2005 af Niels Jørgensen, Thomas Aunsbak og Esben Christensen, der kendte hinanden fra tidligere ansættelser. I 2009 blev Ricco Lind Hansen medejer. I dag har de fire iværksættere skabt en virksomhed med over 50 medarbejdere fordelt på afdelinger i Sorø, Kalundborg og Holbæk. Hver enkelt afdeling har sine specialer og har samtidig mulighed for at trække på ekspertisen i de andre afdelinger.

Det gør, at Multi-Tech kan løse alle typer el-opgaver i private hjem og i virksomheder. De ansatte udgør et velfungerende team af rutinerede montører, der altid er klar til at tage en opgave – overalt på Sjælland. Hver enkelt medarbejder får mulighed for at arbejde med sine spidskompetencer, hvilket højner kvaliteten og styrker motivationen.

Multi-Tech tilbyder sine industrikunder projektering, idriftsættelse og vedligeholdelse af processtyringsanlæg. Der udarbejdes en specifik serviceaftale til hver enkelt projekt – helt afhængig af hvilken type bygning eller anlæg, det drejer sig om.


sølvpartner