Kristinas Design & Haveservice
Islandsvej 2
4180 Sorø
kristina@designoghaveservice.dk
2330 4023

Følg Kristinas Design & Haveservice på Facebook og Instagram

Haven som terapi
Haven er en kilde til hvile og glæde for stadig flere mennesker, der lider under en stresset hverdag. Ophold i haven er sundt for både krop og sjæl, da vi bliver stimuleret med lys, bevægelse, vitaminer og meget mere. Men haven kan også blive en stressfaktor, hvis arbejdsopgaverne tager overhånd, og vi ikke får udnyttet de gode muligheder, som man har når man er velsignet med en have. Haven kan dog heldigvis nemt blive den oase, du fortjener, hvis du lægger en plan og sætter havearbejdet i system. Dét kan Kristina Ringsmose Madsen hjælpe dig med.

”Jeg er ud af en gartnerfamilie, hvor det grønne altid har været en naturlig del af mit liv,” fortæller Kristina, der selv er uddannet gartner og blomsterbinder. En arbejdsskade gjorde, at hun måtte omskole sig, og i dag hjælper hun haveejere i Sorø om omegn med at få brugt haven på en god måde.

En haveplan der passer præcis til jer
Har du børn, som bruger haven til leg? Har du ambitioner om en køkkenhave, et drivhus eller et stemningsfyldt skyggebed? Har du brug for en have, der er nemmere at passe? Ud fra dine behov og forventninger tegner Kristina en haveplan for hele haven eller et delområde, så du har en vision at bygge på. En haveplan gør arbejdet mere overkommeligt, og du undgår mange fejlkøb, når du får kyndig hjælp til at placere planterne, dér hvor de trives allerbedst. Det gør også kampen mod ukrudtet meget nemmere. For når først et bed er veletableret, og jorden dækket af planter, er der kun få timers arbejde forår med lugning, klipning, vanding og gødning, og så kan du nyde resultatet hele sommeren igennem.

Det er altid en god idé med en haveplan, måske bare en skitse, som kan ændre sig undervejs. Kristina tegner, så haven passer til husets og din personlige stil. Uanset om du drømmer om en romantisk, minimalistisk eller japansk have, kan hun hjælpe med at finde de rigtige planter, sten, møbler og skulpturelle elementer, der passer til dit budget.

Hjælp til havearbejdet
Måske har du allerede en klogt designet have, men brug for hjælp til at holde den? Måske er du nytilflyttet og ved ikke hvad det er, der kommer op ad jorden om foråret, og hvordan det skal passes? Kristina kan hjælpe dig med det løbende vedligehold, uanset om du har brug for klipning af hæk og beskæring af buske, lugning af bede, plantning af sommerblomster, deling af stauder, gødning og meget mere.

”Kan jeg lette arbejdsbyrden for en haveejer, så bliver haveglæden hjulpet godt på vej,” siger Kristina, der har 14 års erfaring med at hjælpe, designe og inspirere haveejere, bl.a. som blomsterbinder. Hun afholder jævnligt til kurser inden for årstidens binderi og laver gerne blomsterbinderier på bestilling.

Kontakt Kristina og bestil en tid til at havebesøg og et uforpligtende tilbud.

 

sølvpartner