grønt-design-henrik-160x300Grønt Design
v/Henrik Nielsen
Karlshøj 6
4733 Tappernøje
Tlf.: 21 59 38 28
E-mail: kontakt@groent-design.dk

Følg Grønt Design på Facebook

Telefontider
Mandag kl. 7-16
Tirsdag kl. 7-16
Onsdag kl. 7-16
Torsdag kl. 7-16
Fredag kl. 7-14
Lørdag kl. 10-14

Din lokale anlægsgartner
En velanlagt have kræver masser af arbejde, og er din fritid sparsom, kan det være uoverkommeligt at klare det hele selv. Men der er heldigvis hjælp at hente hos din lokale anlægsgartner Grønt Design

Henrik Schjermer Nielsen blev uddannet anlægsgartner i 2003. Siden da har han beskæftiget sig med anlæg af haver for private haveejere og erhvervsdrivende. Grønt Design har sit hovedsæde i Tappernøje, men løser opgaver på hele Sjælland.

Flotte flisebelægninger
Henriks speciale er flisebelægninger. Savner du en ny terrasse, sti eller indkørsel, kan Grønt Design levere et smukt resultat. Måske kan din gamle terrasse redesignes med nye fliser og højbede. Men Grønt Design designer også belægninger, hvor der ikke har været en før. Både nye og gamle haveejere er altid velkommen til at henvende sig for et godt tilbud. Hos Grønt Design får du altid kvalitetsarbejde leveret til tiden til konkurrencedygtige priser.

Grønne hække
Specialet er flisebelægninger, men der er en grund til at virksomheden hedder “Grønt Design”. Havens grønne elementer er mindst lige så essentielt som havens grå elementer. Det er sammenhængen mellem havens skarpe linjer – væggene og gulvene – og alt det frodigt grønne, der giver haven karakter. F.eks. er det oplagt at omkranse haven med hække, men det kan også være en god idé at opdele haven i mindre rum ved hjælp af indre hække. Det kan skabe læ for vind, larm og blikke fra vejen med hække eller buske omkring terrassen. En hurtig måde at få grøn frodighed i højden er espalier med klatreplanter, f.eks. klematis eller roser. Mulighederne er mange og hos Grønt Design får du masser af gode råd til din have.

Design en nem have
Har du brug for hjælp til at tilplante og vedligeholde en ny have i Sorø, kan Grønt Design hjælpe. Nye haver kræver en del lugning, så ukrudtet ikke tager over. Med tiden vil stauderne dække jorden, så ukrudtet får sværere ved at etablere sig. Stauder som storkenæb og hosta er særlig effektive til at kvæle rodukrudt. Busketter med spiræa og kranstop er også velegnede til at skabe “lugefri” områder i haven. Men alle områder kræver nogle timers arbejde om foråret.

Beskæring af træer og buske

Gamle tilvoksede haver kræver ikke så meget lugning, men masser af beskæring og træfældning. Det er ofte bortskaffelsen af afklip, der er den mest tidskrævende del af opgaven. Grønt Design kan hjælpe med den årlige klipning af hække og buske. Måske har du buksbom eller taks, der skal formklippes. Måske har du et træ, der er blevet for stort, og skal fældes eller beskæres. Måske har du brug for at få fjernet træstubbe, så jorden er klar til nye planter.

Har du brug for hjælp til at holde græsplænen veltrimmet og ukrudtsfri, kan du også få et godt tilbud hos Grønt Design.


sølvpartner