Helle Jensen har opsagt sit lejemål på Rolighed 11B og lukker klinikken ned pr. 30. november 2021. Hun skriver:

Det er efter mange, lange og svære overvejelser, at beslutningen er taget. Men det er den eneste og helt rigtige beslutning for mig.

I starten af året, hvor vi var tvangslukket i 3 måneder pga. corona, gik virkeligheden op for mig for alvor.
Jeg arbejder i klinikken minimum 50 timer om ugen, og det er for meget… Jeg har ikke noget liv ved siden af arbejdet. Dagene går, og jeg får ikke trænet min ryg, gået mine ture og tiden med familie og venner er meget sparsom.

Fra maj 2008 var jeg sygemeldt i over et år med stress og fik derefter en depression, og i april 2011 blev jeg påkørt i en slem trafikulykke med efterfølgende 9 måneders genoptræning.
De to oplevelser har gjort mig fysisk og mentalt sårbar, og derfor er jeg ikke i stand til, at arbejde som jeg gør og samtidig yde det, jeg vil.

Der har siden årsskiftet været en massiv tilgang af helt nye kunder, som jeg har måttet sige nej til af samme årsag, og det gør mig virkelig ondt ikke at kunne tage imod dem også.

Det har været utroligt dejligt og overvældende at opleve en massiv kundetilstrømning til klinikken i de 5 år, jeg har ligget på Rolighed. Efter 4 år med klinik på hjemmeadressen kom der hurtigt skub i aktiviteterne, da jeg flyttede klinikken ud til Sorø by.

Taknemmelighed, ydmyghed og stolthed er de følelser, der er i mig efter 9 år med egen klinik og 11 år i faget. Det er blevet en kæmpe succes. Så stor, at det nu tager livet og energien ud af mig.
Mentalt er jeg nu ved at være der, hvor jeg var, da jeg blev syg i 2008. Nu er der ikke mere at give af, og det må under ingen omstændigheder gå ud over mine dejlige trofaste kunder.

Jeg er utrolig ked af, at jeg ikke kan fortsætte, og jeg håber, at I tilgiver mig med tiden.
Sidste arbejdsdag i klinikken bliver tirsdag den 30. november 2021.

TAK til hver og en af jer, der har haft jeres gang i klinikken hos mig gennem alle årene, og TAK til jer, der har bakket op, da det var svært under nedlukningen. Jeres støtte og indlevelse har betydet alt for mig.

Lidt praktisk info: Salg af gavekort stopper pr. d.d. Jer, der har gavekort liggende, må gerne henvende jer, så vi kan få lavet en aftale om behandling eller varekøb inden den 30. november 2021.

TAK og KRAM her fra. Helle, Soraya Hudpleje, Rolighed 11B, Sorø.