200 børn og voksne var mødt op til ”Værtens Vildeste QuizShow” i Multisalen på Holbergskolen i Dianalund, og det blev en formiddag med mange smil og grin.

Frønse, der var taget fra SparNord i Holbæk, varmede op inden Riising gik på scenen og var meget populær.

Jacob Riising lavede et fantastisk show henvendt til både børn og voksne, som fik smilet frem hos alle de fremmødte gæster. Blandt andet så de et egern, der spillede blokfløjte, imens Riising stod med hovedet nede i en skraldespand.

Jacob Riising var også i hopla efter at være blevet modtaget af Dianalund B&U Kultur med rød løber, en køletaske (sponsoreret af Kop & Kande Dianalund) fyldt med byens bedste pølser fra Henrik Slagter samt et brev, hvis indhold man først forstår, når man har læst Riisings sidste bog ”Karmaboy – kometen og den onde numsekløe”, som Christina fra Dianalund Bog & Idé solgte ved arrangementet.

Efter showet gav Riising sig god tid til at skrive autografer (selvom køen var meget lang), tale med børnene og lave Selfies. Imens de voksne ventede kunne de bl.a. nyde GOOD KARMA the fra J Aa Blomster og morgenbrød fra Pedersens Bageri med pålæg fra Henrik Slagter, Netto og Fakta.

Til allersidst have Jacob endda tid til at stille op til foto sammen med Dianalund B&U Kultur og Frønse samt hjælpernes børn.

Efter showet var Dianalund B&U Kulturs børn glade og trætte. Frønse havde dog stadig overskud til at vrikke lidt med numsen.

Læs mere her

riising show show2 show3 show4