Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Beatles Revival

12. januar 2018 20:30

Verdens største boyband gennem tiderne – The Beatles – nåede kun at spille ganske få koncerter i Skandinavien. Til de mange som ikke nåede at opleve The Beatles live, enten fordi der var udsolgt, eller fordi man simpelthen ikke var født dengang, er her den ultimative erstatning: The Beatles Revival på Hotel Postgaarden i Sorø.

Pressefoto

Orkesteret er hjemmehørende i Prag, og er blandt de få tribute bands som udover succes i hjemlandet også har formået at skabe sig popularitet på internationalt plan. Ægte passion for musikken udtrykkes tydeligt hos orkesteret, og netop dette sammen med målrettet arbejde i retning af at skabe et perfekt image såvel musikalsk som visuelt, er hemmeligheden bag The Beatles Revival’s succes overalt i Europa.

Bandet gør i sjælden grad meget ud af detaljer. Ikke kun hvad angår musikken, men også m.h.t. brugen af originalt udstyr, scenekostumer, sceneopstilling, koreografi osv. Gruppens højrehåndede bassist har endda lært sig at spille venstrehåndet bas i erkendelse af, at dette er af afgørende betydning for et totalt autentisk Beatles image.

Bandets optræden er således i international klasse, og placerer orkesteret blandt tidens allerbedste tributebands. Kom med i The Beatles Revival’s tidsmaskine tilbage til Liverpool i 60’erne, og oplev en illusion af at det er de rigtige Beatles som står på scenen. Kom med i et Beatles-show fuld af evergreens, humør, entertainment og energi.

Koncerten starter kl. 20.30 (dørene åbnes kl. 18.30 og der er mulighed for køb af tapas og drikkevarer inden koncerten. Tapas bestilles sammen med billetter på billetten.dk

Detaljer

Dato:
12. januar 2018
Tidspunkt:
20:30

Sted

Hotel Postgården
Storgade 25
Sorø, 4180 Danmark
+ Google Map
Telefon:
57 83 22 22
Hjemmeside:
http://hotelpostgaarden.dk/