The Beatles Revival bliver en stor succes. Kort efter billetsalget er startet melder arrangørgruppen om et salg på 2/3 af billetterne til The Beatles Revival på Hotel Postgaarden den 12. januar 2018. Køb billetter her.

The Beatles Revival. Pressefoto.

“Det er jo altid et sats man laver når man laver et arrangement med kort varsel,” siger Hotel Postgaardens direktør René de la Cruz, som fik ideen til arrangementet, “vi vidste jo der var kort tid til markedsføring, og samtidig lige efter jul og nytår – så man ved jo ikke helt om man er i stand til at trække gæsterne hjemmefra ovenpå alt det der har været med julen og nytåret.”

“Men vi er meget positivt overrasket, og glæder os over vi har ramt noget som man gerne vil, og det viser jo bare at musikken lever og musikarrangementer er og bliver et hit. Vi har lavet dette arrangement i samarbejde med Sorø Avis, 4180 Sorø og Dit Sorø, og glæder os over at en kulturel by som Sorø er i stand til at lave brede samarbejder og deles om at give oplevelser til byen.”

Grundet den store interesse har René de la Cruz booket lidt mere til denne aften, så der er hyggemusik allerede fra kl. 19.00. Det er to lokale som spiller John Lennon tribute, og de vil underholde frem til The Beatles Revival går på scenen.

Stegebuffet, tapas og fadøl
Restauranten på Hotel Postgaarden tilbyder denne aften stegebuffet, som serverer fra kl. 17.30 og frem til kl. 19.00 Stegebuffet vil bestå af flere forskellige slags kød, kartofler, garniture samt salater, og det vil være en rigtig god idé at bestille bord på 5783 2222. Stegebuffet koster kun 150,- kr. pr. pers

Det er også muligt at bestille tapas, som vil blive udleveret i musiksalen efter behov, hvis man f.eks. hellere vil sidde og nyde maden med musikken i baggrunden. Tapas bestilles online på www.sjbilletten.dk sammen med billetterne eller seperat, man kan også ringe til restauranten og bestille.

Sorø Bryghus står naturligvis for at der kommer velsmagende fadøl ud af hanerne. Sorø Bryghus bor på matriklen hos Hotel Postgaarden med bryggeri – så meget mere lokalt kan det næppe blive.

Satser på musik
Hotel Postgaarden har fået en ny stor scene, og den er ikke mindre end 8 x 3 meter. “Vi satser meget på musikarrangementer fremad, og derfor har vi også købt nye lækre stole til salene, så helhedsoplevelsen bliver rigtig god, for det er vigtigt at man får en god oplevelse hele vejen rundt, når man tager ud”, siger René de la Cruz

De er allerede i fuld gang med at booke musikere til 2018 sæson og har allerede nu nogle datoer og navne på plads. Den 9. marts bliver det Natasja Lee Dickinson – Bryghus turné med Folk og country.

Den 5 maj er der igen guitar på programmet med bandet Sound of Shadows, som giver den fuld gas i bedste Shadows-stil.

Alle arrangementer lægges ind på www.sjbilletten.dk efterhånden som aftaler mv. er på plads, og man booker direkte online.

Flere navne vil komme til og Postgården satser meget på både jazz og dansemusik. Desuden vil der muligvis komme klassisk musik på programmet i 2018.

Det er også muligt at booke Postgården og deres faciliteter til både private fester og firmaarrangementer. De laver også flere arrangementer for foreninger som selv bidrager med eksempelvis musikunderholdning.