Til efteråret lægger to af dansk musiks store navne, Erann DD og Poul Krebs, vejen forbi Sorø, når de giver koncert på Comwell Sorø. De intime koncerter er for længst blevet et populært trækplaster, hvor koncertgæsterne får unikke, musikalske oplevelser og en lækker middag forinden.

Comwell Sorø har gennem en årrække inviteret til særlige intimkoncerter, hvor nogle af Danmarks mest populære navne giver særlige intime og akustiske koncerter. Koncerterne er en enestående chance for at komme tæt på musikerne og deres musik i hyggelige og atmosfærefyldte rammer.

Til efteråret gæster soul- og popsangeren, Erann DD, Comwell Sorø den 11. oktober og den 26. oktober kigger den folkekære sanger, Poul Krebs, forbi.

Erann DD. Foto: Lizette Mikkelsen

Ægte souldrømme
Den sjælfulde frontmand af Zapp Zapp og Drori-Hansen Furniture er nu en blomstrende soloartist. Erann DD har gennem årene skabt klassikere som ‘Still BeIieving’ og ‘I Wanna Wake Up With You’ og nu kan du opleve den populære pop-rock-soulsanger til akustisk intimkoncert fredag den 11. oktober 2019.

Poul Krebs. Pressefoto

Den moderne troubadour
Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier. Historier der er skabt af rejsen gennem livet, og som i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej, men som til gengæld har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere. Nu kan du opleve ham og hans historier, når han giver en akustisk intimkoncert på Comwell Sorø lørdag den 26. oktober 2019.

Koncerterne tilbydes som særlige musikbegivenheder med middag, der inkluderer aperitif, 3-retters lækker koncertmenu og siddepladser til koncerten.

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser til salg.

Hvad: Erann DD
Hvor: Comwell Sorø
Hvornår: Fredag den 11. oktober kl. 18:00 2019
Pris: 848 kr. pr. person inkl. aperitif og 3-retters middag
Billet: www.comwell.com/hoteller/comwell-hotel-soroe

Hvad: Poul Krebs
Hvor: Comwell Sorø
Hvornår: Fredag den 26. oktober kl. 18:00 2019
Pris: 848 kr. pr. person inkl. aperitif og 3-retters middag
Billet: www.comwell.com/hoteller/comwell-hotel-soroe