På Sorø Akademi deltog Iman Majeed, Anne Christine Fabrin-Brasted og jeg i en konkurrence vedrørende erhvervsøkonomi. Vi var de heldige vindere af konkurrencen, og præmien var en middag på valgfri restaurant. Vi tænkte at tage til København, men kom i tanke om, at der nok skulle være noget her i Sorø.
Det tog os ikke lang tid at blive enige om, at vi skulle på Støvlet Katrine – og det valg er vi bestemt glade for.
Vi åbnede døren og en smilende tjener kom os i møde, tog vores frakker og viste os ind til bordet. Her blev en sublim middag serveret med elegance og et glimt i øjet. Stemningen er hyggelig og servicen er god. Det er tydeligt at, at der bliver kælet for hver eneste kuvert, der kommer ud fra køkkenet. En fantastisk smagsoplevelse og samtidig en fryd for øjet.
I gangen pyntede en masse artikler og diplomer på væggen, som Støvlet Katrine har vundet indenfor de seneste år. For ikke lang tid siden vandt deres kok DM i skills. ”Støvlet Katrines køkken er på en evig rejse mod det perfekte, det sublime, det uovertrufne måltid. Vi kommer hver dag lidt tættere på”, står der på restaurantens hjemmeside, og dette virkeligheden lever godt op til dette ”slogan”.
Hvis du har lyst at opleve den hyggelige atmosfære, kan du melde dig til Lhéraud Cognac Smagning torsdag den 5. marts kl. 19, hvor Francois Rebel fra cognac huset Lhéraud kommer på besøg. Her vil du få indblik i gamle traditioner og kunne nyde en eksklusiv smagning.
Resetauranten kører lige nu ”Tasting menu 4 retter” eller ”Tasting menu 6 retter”, hvor menuen sammensættes af Støvlet Katrine. Dette er perfekt for dig, der elsker at få nye smagsoplevelser og holder af en lækker middag i hyggelige rammer.
/KB