Ligger din vækst i Centraleuropa eller på Balkan? Hvad enten din virksomhed vil producere, sælge på nye markeder eller finde nye samarbejdspartnere, så er mulighederne gode i Centraleuropa og på Balkan.

eksSorø Erhverv inviterer i samarbejde med Eksportrådet, Sjællands Erhvervsfremme og Væksthus Sjælland alle virksomheder på Sjælland til inspirationsmøde om eksport- og vækstmuligheder i Centraleuropa og på Balkan.

Centraleuropa og Balkan er et dansk eksportmarked i vækst. Nu kan Eksportrådet tilbyde en koordineret eksportindsats på hele området, hvilket vil gøre det lettere for mange små og mellemstore virksomheder at tage skridtet ind på de nye markeder.

– De lavere produktionsomkostninger, den stigende købekraft og adgangen til en veluddannet arbejdskraft gør Centraleuropa og Balkan til et stort afsætningsmarked med mange muligheder for danske virksomheder, hvad enten det drejer sig om produktion, eksport/salg eller samarbejder, siger Stig Fugl Lund fra den danske ambassade i Prag.

Viden og kontakter
På mødet kan man blandt andre møde Danmarks nye regionalkoordinator for Centraleuropa og Balkan og eksportrådgiverne for en række centraleuropæiske og Balkan-lande.

Eksportrådets repræsentanter på enkelte markeder har en lang erfaring med at hjælpe både store og små virksomheder med markedsanalyser, rekruttering, virksomhedsetablering og meget mere.

Tid og sted
Eksportmødet finder sted den 20. april kl. 8.30-12.00 på Gefion, Fulbyvej 15, 4180 Sorø. Det er gratis at deltage. Tilmelding til erhverv@soroe.dk.