I år udkommer Sorø-kalenderen for syvende gang. Den er som sædvanlig rigt illustreret med billeder fra Sorø Kommune, og den præsenterer en af Sorøs virksomheder – i år: ”Silkegrønt”. 2019-kalenderen kan købes hos Svegårds boghandel og seks andre butikker fra torsdag den 25. oktober.

Sorø kalenderen 2019.

Sorø Kommune har støttet udgivelsen af kalenderen sammen med en række virksomheder i kommunen: Altan.dk, LYSEN, Bog&Idé Svegård, Broby Planteskole,  Dit Sorø, Kopp Sorø, Kroppens Hus,  Sir Brian, Henrik Slagter i Dianalund Centret, Silkegrønt, Sorø Apotek, Sydbank, Viben samt XL-byg Sorø Trælast.

Borgmester Gert Jørgensen ”klipper snoren” og åbner for salg af kalenderen fredag den 25. oktober 2018 kl. 16 i Bog&Idé Svegård. Alle er meget velkomne til at deltage i begivenheden og nyde et lille glas.

Kalenderen er velegnet som familiekalender, da de enkelte datofelter er opdelt til fire optegnelser. Også i år leveres opsætning og trykning af firmaet Oktober ApS., som har soransk tilknytning.

Hele overskuddet fra salget går ubeskåret til mad til grønlandske gadebørn, som søger til værestedet ”Mælkebøtten” i Nuuk. I år har Foreningen til udgivelse af Sorøkalenderen doneret 30.100 kr.

Vi opfordrer til at bruge kalenderen som jule- eller nytårshilsen til kunder, venner eller familie. Alle vil dagligt kunne glæde sig over månedens billede. Kalenderen koster 100 kr.

Kalenderen kan købes i Bog&Idé Svegård i Sorø, Super Brugsen Frederiksberg, Bog&Idé Dianalund Centret, Sorø Kunstmuseum, Kroppens Hus, Broby Panteskole og Sydbank Sorø eller ved e-mail til hanne@zuhause.dk