Også i år er det muligt at købe den nye bordkalender med de smukkeste fugleakvareller og en lille tekst – lige til at stille på bordet hjemme i stuen eller på kontoret. Find fuglene hos Svegård Bog & idé – Legekæden.

Kalenderen var sidste år så stor en succes, at den blev udsolgt op til jul.

Bordkalenderen for 2023 indeholder ligesom sidste år alle de smukke fugle, der kan opleves i Danmark, i alt 275 forskellige arter.

Der er både de kendte og elskede fugle, vi møder ved foderbrættet i haven, og dem vi kan nyde på afstand i parkerne, i skoven, ved søen, på engen og ved havet.

På hvert kalenderblad er en ny fugl overdådigt illustreret af Carl Christian Tofte, som er en af Danmarks fineste fugletegnere, og ledsaget af en informativ tekst, skrevet af Carl Christian Tofte samt biolog og fugleekspert Tommy Dybbro.

Forfatterne har valgt i år at sætte yderligere fokus på nogle af de arter, der virkelig præger fuglelivet i Danmark. Både nogle af de mest almindelige, og nogle af dem, som gennem deres optræden markerer årets gang.

Disse kan således opleves flere gange, f.eks. både hannen og hunnen eller ungfuglen – eller den voksne fugl i både sommer- og vinterdragt. Endelig, men ikke mindst, er alle fugle placeret det sted i kalenderen og på netop den tid af året, hvor man har mulighed for selv at møde dem i naturen.

Kalenderen kan dermed bruges som inspiration, hvis man selv har lyst til at opsøge Danmarks rige fugleliv.

Foto: Svegård bog & idé