Sorø Apotek
Storgade 19 A
4180 Sorø
57 83 00 12
soroe@apoteket.dk

Sorø Apotek Frederiksberg
Norgesvej 2 – Frederiksberg
4180 Sorø
57830012

Sorø, Sorø Frederiksberg, Glumsø og Fuglebjerg Apotek på Facebook

Udenfor åbningstiderne henvises til vagtapotek i Ringsted eller Slagelse.

Mads Haaning

Mads Haaning
Apoteker Mads Haaning har været indehaver af  Sorø Apotek siden juni 2016. Mads Haaning har mange års ledelseserfaring fra tidligere stillinger i industrien og apotekssektoren.

Kontakt Apoteker Mads Haaning på mail mh@apoteket.dk

Medicin og sundhedsydelser
Sorø Apotek leverer receptpligtig medicin, håndkøbsmedicin og en række andre sundhedsrelaterede varer. Apoteket tilbyder endvidere en række sundhedsydelser indenfor bl.a. medicin, forebyggelse og rådgivning. Apotekets personale er faguddannet og kan bl.a. hjælpe med rygestop.

Personalet på Sorø Apotek er kompetente til at rådgive om både den receptpligtige medicin og naturlægemidler, der er beregnet til at behandle sygdomme og symptomer. Apoteket kan bl.a. pakke medicinen i engangsposer, så det bliver lettere at holde styr på, hvornår medicinen skal tages.

Bestil medicin.

Hudpleje og vitaminer
Butikken på Storgade har et stort sortiment af plejeprodukter til hele familien. Det er midler til pleje af hud, hår og negle, f.eks. bodylotion og skælshampoo. Her er plejemidler til alle hudtyper fra førende producenter som Avéne, der udvikles i samarbejde med dermatologer.

Apoteket har en bred vifte af vitaminer og mineraler til babyer, større børn og voksne.

Med jævne mellemrum får apoteket besøg af repræsentanter fra de forskellige leverandører af plejeprodukter og vitaminer mv. I den forbindelse er der særlige tilbud kombineret med personlig vejledning, eksempelvis bestemmelse af hudtype.

Gaveideer

Mangler du en fødselsdagsgave eller julegave, har vores sølvpartner, Sorø Apotek forskellige muligheder i sortimentet.

Apoteket i SuperBrugsen
I SuperBrugsen på Frederiksberg åbnede Sorø Apotek i 2021 en ny butik. På dit lokale apotek kan du altid spørge til råds om medicin, sundhed, hudpleje og kosttilskud. Kom ind og få en snak med en af deres farmakonomer eller farmaceuter.

Kontakt Sorø Apotek