Silkegrønt A/S
Elmebjergvej 27 A
4180 Sorø
Tlf. 57 82 06 00
E-mail: mail@dplant.dk

Følg Silkegrønt på Facebook

Danmarks største udvalg af naturtro blomster og træer
I en nedlagt frugtplantage uden for Sorø finder du butikken Silkegrønt, der har specialiseret sig i at sælge naturtro blomster og træer, som er importeret fra Asien.

Går du en tur i butikkens overdådige showroom, får du hurtigt en fornemmelse af den høje kvalitet, som blomster og træer er lavet i. Kun hvis du går helt tæt på, opdager du, at planterne ikke er ægte.

Silkegrønt sælger blandt andet planteløsninger og dekorationer til virksomheder, men i deres butik finder du også brugskunst, færdiglavede dekorationer og planter, der vil tage sig godt ud i private hjem. Vælg fx en dekoration som en værtindegave, der vil kunne holde sig smuk i lang tid.

Vil du gerne lave dine egne dekorationer, så finder du også materialerne til brug for dette i butikken.

En brudebuket, der varer evigt
Silkegrønts dygtige dekoratører har stor erfaring med at lave dekorationer til alle formål. Hvad enten du har brug for en brudebuket, en bårebuket, en krans eller en storslået borddekoration.

Silkeblomster fra Silkegrønt

Udvalget af silkeblomster og farver er stort – og imodsætning til andre blomsterbutikker er butikkens silkeblomster altid i sæson.

En mulighed flere benytter sig af er at få lavet en kopi af deres brudebuket i silkeblomster, som et varigt minde om den helt særlige dag.

Er du allergisk overfor sporstofferne i almindelige blomster, vil en brudebuket eller dekorationer i silkeblomst også være en smuk løsning.

På Silkegrønts hjemmeside kan du se eksempler på de smukke buketter og dekorationer, som butikken fx har lavet til Frederiksborg Slot.

Skab en skøn atmosfære med naturtro planter
Planter er skønne at have på en arbejdsplads, men tit kan de blive kedelige at se på, hvis tiden ikke er der til at tage sig korrekt af dem. Det kan desuden være en bekostelig affære at skulle ansætte personale til at holde planterne.

Det problem kommer man uden om ved at investere i træer og planter fra vores sølvpartner, Silkegrønt. Her finder du planteløsninger, der passer til ethvert kontormiljø, showroom eller butik.

Planterne er ikke mindst oplagte at have i fx udestuer, kældre og mørke steder, hvor almindelige planter kræver ekstra opmærksomhed for at kunne overleve.

Ønsker man mulighed for at udskifte planterne efter et stykke tid eller skal planterne kun bruges kortvarigt, fx til en reception, messe eller en reklamefilm, kan man indgå en aftale om lang- eller kortvarig leje af planter.

Kontakt Silkegrønt på tlf. 57 82 06 00 for at høre mere om, hvad de kan tilbyde dig.