Øjensynlig
Storgade 21C
4180 Sorø
57 83 10 05
mail@ojensynlig.dk

Åbningstider
Mandag- onsdag 9.30-17.30
Torsdag 8.00-17.30
Fredag 9.30-18.00
Lørdag 9.30-13.00

Bestil en tid online 

Følg Øjensynlig på Facebook

Er det tid til nye briller?
”Vores kunder skal både se godt ud – og se godt ud” er Øjensynligs motto, og her får du kyndig vejledning i, hvilke briller der passer bedst til dit ansigt og din stil. De har stel til alle ansigtsformer, så du kan være sikker på at få briller, du er glad for. Over 10% af voksne har problemer med at finde brillestel, der passer til deres ansigts proportioner, til smalle ansigter, eller kort afstand mellem øjnene. De problemer har Øjensynlig løst.

Optikerne på Storgade sætter en ære i at finde de kreative, smarte og anderledes brilledesignere, som gør tingene med et smil og et twist, som ligger lidt eller meget uden for mainstream

Djævlen er i detaljen
Det er efter denne filosofi, at Øjensynlig håndplukker deres brillemærker. De holder af stel, der ikke er er “stangvarer”, men har naturligvis også mange flotte klassiske brillestel. Her skal blot nævnes en håndfuld af deres spændende brillemærker. 

KIRK&KIRK er brillestel lavet i acryl, de er utrolig lette og har god pasform og fantastiske farver.

NIFTIES er et dansk mærke til “petite” ansigter, mens FREIGEIST specialiserer sig i briller til store hoveder.

FLEYE er dansk design i mange forskellige design i beta titanium, carbon og træ. Gode klassiske stel til herrer, damer og børn.

THEO er et belgisk mærke, meget uden for mainstream. Farver, faconer og asymmetri er kendetegnende for disse sjove briller i topkvalitet.

MASUNAGA, der samarbejder med Kenzo, byder på håndlavet japansk kvalitet, der leverer høj kvalitet og flot design. Masunaga er kendt for deres ciselering på titanium og blank acetat.

Altid nye smarte briller
Øjensynlig gør det nemt for dig at følge brillemoden, for med deres unikke brilleleje kan du fordele betalingen over 24 måneder, og dermed skifte brillestil hvert andet år.

Ved indgåelse af en lejeaftale betales 20% af brillens pris i et depositum, og når der er gået 24 måneder (to år), er det tid til nye briller igen. Det indbetalte depositum rykkes med over på den nye brille, og igen fordeles prisen på den nye brille over de næste 24 måneder.

Bruger du kontaktlinser?
Øjensynlig fører kontaktlinser til ethvert behov og servicerer både nybegyndere og erfarne kontaktlinsebrugere. De har bløde endags- og månedslinser, samt flerstyrkelinser og speciallinser. Sammen med dig finder de linserne, der passer bedst til dine behov.

Du kan få kontaktlinser i abonnement til hver dag, eller måske bare to dage om ugen som supplement til en smart brille, eller en gang imellem til sportsbrug. Øjensynlig har også kontaktlinser til børn.

De tilbyder linsekontrol to gange om året, for at sikre at dine øjne har den bedst mulige styrke og holder sig sunde og friske.

Den bedste service
Vi bringer et lille udpluk af kundernes kommentarer på Øjensynligs Facebookside…

”Jeg kan læse igen… tusind tak” – Finn

”Har idag fået den bedste service. Tak for super vejledninger til min nye briller. I er bare super dygtige.” – Anita

”Jeg bliver altid mødt af en varm og positiv stemning i butikken. Og min optiker, Line, er vanvittigt grundig og kompetent i forhold til at hjælpe mig” – Emilie

”Altid fantastisk hjælp, ærlighed super service og selvfølgelig er flot udvalg af lækre briller” – René

sølvpartner