New & Second – Sorø
Rolighed 11 b
4180 Sorø
22 99 72 43

Følg New & Second Sorø på Facebook 

Stadig flere køber brugt tøj. Dels kan man spare en masse penge, dels kan man glæde sig over, at der går mindre tøj til spilde. En vigtig faktor er også, at man i en second hand forretning kan finde tøj, som er unikt.

Hos New & Second – Sorø finder du både nyt og secondhand tøj i topkvalitet til rimelige priser. Indehaver Birgit Wagner sætter en ære i altid at have nye varer, der passer til sæsonen. Når Sorø Akademi holder bal, kan de unge piger finde et fint udvalg af gallakjoler. Og der er også skønne kjoler til deres mødre.

Altid et stort udvalg
Birgit elsker mode og tilbyder en lang række skønne styles, der dækker alle stiltyper. Her finder du både tøj til kontoret og kundemødet, fritid og fest. New & Second – Sorø har også et godt udvalg af tilbehør fra top til tå.

Forretningen i Sorø har klassiske klæder som jeans, korte nederdele og habitjakker. De skarpe snit kan med fordel kombineres med de bløde toppe, tunikaer og kjoler, der følger tidens tendenser – om det nu er paisley eller pailletter. Nogle styles går aldrig af mode, og her kan man virkelig gøre et godt køb i en genbrugsforretning som den på Rolighed 11b.

Vil du være “først med det sidste” hos New & Second – Sorø, skal du følge butikken på Facebook, hvor du får nyt om gode tilbud.

Hjælp til klædeskabet
De fleste kvinder har oplevet at komme hjem med tøj, som de aldrig går med. Men hos New & Second – Sorø kan du få hjælp til at opbygge en effektiv basisgarderobe med udgangspunkt i det, der klæder netop dig. Hermed undgår du fejlkøb, der dræner din konto og samler støv i dit skab.

Hvis du har brug for hjælp til at finde det helt rigtige til din type og personlighed, tager Birgit sig altid tid til at hjælpe dig. Du får med sikkerhed gode ideer til, hvordan du kan sætte tøj og tilbehør sammen.

Den unikke gave
Kan man købe tøj til andre? Ja, det kan man! New & Second – Sorø har masser af gode gaveideer. Hvad end det er tørklæder eller toppe, kjoler eller smykker, kan Birgit hjælpe dig til at finde det helt rigtige.

sølvpartner