Min Bolighandel
Hanne Steenberg
Ejendomsmægler MDE
Direkte: 22 98 74 88
Kontor: 70 254 264
hanne@minbolighandel.dk

Min Bolighandel Slagelse/Sorø på Facebook 

Årets mægler
Ejendomsmægler i Sorø, Hanne Steenberg, havde kun været i gang i ni måneder, da hun blev kåret som årets mægler 2016 hos Min Bolighandel. “Det gør mig glad og stolt – at det jeg har kæmpet for og troet på, er lykkedes”, fortæller Hanne, der har 14 års erfaring som ejendomsmægler i andre kæder.

I august 2017 blev ejendomsmægler Mads Bjerre Christensen desuden tilknyttet Min Bolighandels team i Sorø.

Moderne markedsføring af din bolig
Det der primært adskiller Min Bolighandel fra andre kæder er, at de har fuld fokus på online markedsføring. Medieforbruget skifter i disse år fra tryk til sociale medier i en rasende fart, og i den udvikling har Min Bolighandel valgt at gå i front. Al annoncering foretages på nettet. Det er nemlig her moderne boligkøbere ser deres nye bolig første gang.

Faste lave salærer
Min Bolighandel har tilmed valgt at droppe den fysiske placering på hovedgaden. Man profilerer sig først og fremmest via minbolighandel.dk og ude i virkeligheden – i de ejendomme, der skal handles med, via den tætte dialog med købere og sælgere. Den formue der spares på husleje og trykte annoncer, gør at Min Bolighandel kan tilbyde faste lave salærer. Uden at gå på kompromis med den høje service.

Når du sætter din bolig til salg hos Min Bolighandel, bliver den annonceret på en masse meget brugte boligportaler, og ikke kun minbolighandel.dk. Ved salg hos Min Bolighandel får du således også adgang til kædernes elektroniske søgeagenter. Finder du ikke umiddelbart den bolig, du søger, kan du blive skrevet op i det omfattende køberkartotek, hvorefter du vil få tilsendt relevante nyheder.

Få perlerne præsenteret
Min Bolighandel, der er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, har mæglere i hele Danmark. Hanne Steenberg dækker Sorø og Slagelse, hvor hun selv bor og har arbejdet i en årrække. Det stærke lokalkendskab gør at Hanne ved præcis, hvor perlerne gemmer sig i Sorø.

Er du på udkig efter en ny bolig, så følg Hanne Steenberg på Facebook og få de nyeste varer præsenteret som en af de første.


premiumpartner