Lange GuldsmedLange Guld Sølv Ure 
Storgade 30 A
4180 Sorø
Telefon 57 83 03 60
kontakt@guldsmedlange.dk

Følg Lange Guld Sølv Ure på Facebook

Åbningstider
Mandag-onsdag 9:30-17:30
Torsdag-fredag 9:30-18:00
Lørdag 9:30-14:00

En af Sorøs ældste butikker
Lange blev grundlagt i 1868 af Carl Lange, og er således en af de ældste butikker i Sorø. Her finder du et stort udvalg af smykker og ure til både herrer og damer. Udvalget rummer mange af de kendte mærker foruden unika-smykker.

Har du brug for at få repareret eller tilpasset et af dine smykker, kan Langes Eftf. hjælpe. Graveringsopgaver og specialopgaver udføres også

Louise
Louise Knudsen

Ny indehaver, stor erfaring
I 2016 overtog Louise Knudsen forretningen fra Jens Peter Hansen, der siden 2014 havde drevet Lange videre efter hustruen Brita Bay. Lange var ikke ukendt for Louise, idet hun havde været butiksassistent i nogle år omkring årtusindeskiftet. Efter en periode som assistent og salgsleder i detailhandelen i Korsør og Næstved, havde Louise mod på at prøve kræfter med at være selvstændig.

Den nye indehaver har fået uvurderlig hjælp af de med Sorø erfarne salgsmedarbejdere Ditte Birkholm Nielsen og Helle Sandkær Tvede. Helle blev som 17-årig ansat i butikken i 1991, i Brita Bays tid, og har således tilbragt hele sit arbejdsliv hos Lange. Helle kan hermed bevidne, hvordan tendenser indenfor smykker og ure kommer tilbage, dog ofte med et “knæk”, som hun kalder det. Et af “knækkene” er roséguld, som stadig er en populær tendens. Et andet er sort sølv, der giver et mere råt look til klassiske smykker, som man kender fra mormors smykkeskrin.

Specialist i ure
Ure er et af Langes specialer, og de tilknyttede urmagere kan renovere alle typer af ure fra armbåndsure til vægure. “Min mand er urmager, og Helles mand er også urmager”, fortæller Louise Knudsen.
Lange Guldsmed
Udvalget af både ure, smykker og brugskunst præges i høj grad af danske mærker, eksempelvis Bering, Ole Mathiesen, Per Borup, Heiring og Abildgaard. Som den eneste på egnen fører Lange julepynt fra Anne Beate Design. Anne Beate er kendt for sine nuttede nisser og krybbespil, som mange samler på.

Som noget relativt nyt har Lange tilføjet Christina Jewelry & Watches til sortimentet: I efteråret 2016 blev der opstillet en shop i shop, hvor de lækre designersmykker og ure fra Christina Hembo (kendt fra bl.a. Vild med dans) præsenterer sig. Derudover er sortimentet udvidet med eksklusive ure fra Jaguar og Festina.

Langes Eftf. er medlem af Danske Guldsmede og Urmagers landsdækkende bytteordning.

Lange fællesbilledeLange Guldsmed Lange Guldsmed Lange Guldsmed

sølvpartner