Kongebro Bageriet
Slagelsevej 60
4180 Sorø
Tlf. 57 83 15 27
michael@kongebroen.dk

Åbningstider
Mandag-fredag kl. 6.30-17.00
Lørdag kl. 7.00-14.30
Søndag kl. 7.00-15.30

Kagemanden ved Kongebroen
Kongebroen er Sorøs vestlige indfaldsvej; den deler Sorø Sø fra Pedersborg Sø, og herfra kan man hoppe ombord på Lille Claus, der sejler søen rundt i sommerhalvåret. På den anden side af vejen kan du hoppe ind i bageriet, der har taget navn efter vejen, som oprindelig blev bygget af Christian IV.

Michael Frederiksen overtog i starten af 2015 Kongebro Bageriet, så det kunne drives videre som en klassisk bagerforretning med et stort sortiment af brød og kager suppleret med kaffe ud af huset. Du kan også være heldig at finde et godt tilbud på kaffe til eget bryg eller andre dagligvarer, der supplerer bagværket.

Kager til hverdag og fest
Men Michaels speciale er kager. Før han overtog bageriet på Slagelsevej drev han i knap 10 år virksomheden kendt som Kagemanden. Linser og lagkager, romkugler og roulader, kartoffelkager og klejner – den type kage findes ikke, som Kongebro Bageriet ikke kan levere. Bageriet evner såvel de gode gamle gennemprøvede opskrifter som spændende nye varianter, og her kan du bestille kager til hverdag og fest.

Variationen er høj, som man bl.a. kan bevidne hvis man er én af de heldige, der har fået billet til ‘Sorøs største kagebord’. Det er nemlig Kongebro Bageriet, der leverer størstedelen af kagerne til kagefesten.

Godt brød og god betjening
“Takket være en fin kommunikation med Michael kunne jeg arrangere, at min gamle far, som bor på på Røde Kors Hjemmet, blev trakteret med boller og kage på sin fødselsdag, selvom jeg bor på den anden side af kloden. Jeg fik endda billeder af, hvad der blev leveret! Fra min far har jeg hørt, at alt var meget lækkert og blev “revet væk”. Tusind tak til Kongebro Bageri!” Sådan skriver Bibi Bendixen i en af de 5-stjernede anmeldelser på bageriets Facebookside, og også andre anmelder bider mærke i forretningens serviceniveau.

Kig ind og forsyn dig med ‘den gode krumme’ og en kop kaffe på din vej til Slagelse eller en tur om søen.

Følg Kongebro Bageriet på Facebook


sølvpartner

Del på sociale medier