Festfidusen 
Ringstedvej 169
4173 Fjenneslev
60596048
Festfidusen@gmail.com

Følg Festfidusen på Facebook 

Alt til din fest fra Festfidusen i Fjenneslev
Skal du holde fest, er der mange elementer, der skal gå op i en højere enhed, fra alt det praktiske til alt det sjove. Festfidusen i Fjenneslev kan levere alt du skal bruge til en god fest.

Mangler du plads, kan Festfidusen levere festteltet. Det er mange muligheder for teltudlejning i dag, fra den spinkle pavillon, der kræver vindstille vejr, til det store solide partytelt, der kan rumme en hel balsal og ikke blæser omkuld. Teltudlejning giver dig som vært mulighed for at holde din fest midt i Sorøs skønne natur og supplere med andre udendørs aktiviteter for en uforglemmelig fest.

Mangler du stole, borde, duge, tallerkner, glas og bestik, har Festfidusen også alt det du skal bruge. De kan hjælpe med alt fra indbydelserne  – og de tager også gerne opvasken dage efter, når dette aftales nærmere.

Ung kreativ iværksætter
Festfidusen tilbyder festudlejning til både erhvervskunder og private kunder i Sorø og omegn.

I spidsen for selskabet møder du Josefine Pedersen, der i en ung alder startede sit udlejningsfirma i 2018.

”Festfidusen er drømmen om at realisere min  hobby som festarrangør. Jeg elsker at organisere kreative og sjove fester og være med i planlægningen fra idéfase til endelig udførelse. Ideen med firmaet er at kunne tilbyde noget helt unikt. Jeg bryder normen, dropper det almindelige hvide porcelæn, sætter kulør på arrangementet, og skaber en levende og anderledes fest,” fortæller Josefine.

Josefine forener det praktiske og det pyntelige
Det er først om fremmest vigtigt at have styr på alt det praktiske; borde, bestik, duge og fade osv. Men også den mere kreative del kan volde vanskeligheder.

Skal festen have et tema? Hvordan skal indbydelserne – og bordkortene? Hvordan skal der pyntes op? Skal der være sange? Og hvordan skal sangskjuleren designes? Her er det rart med en hjælpende hånd, og Josefine Pedersen har masser af gode ideer til det hele, og ikke mindst praktiske færdigheder, der gør, at I sammen kan indfri dine ønsker til festen.

Kort sagt er alt du skal gøre at kontakte Festfidusen og få et godt tilbud – så kan du og dine gæster i ro og mag nyde resultatet.

sølvpartner