Beauty by Thinne 
Storgade 15
4180 Sorø
Mail: info@thinne.dk
Mobil: 40 11 06 19

Beauty by Thinne på Facebook 

Åbningstider
Mandag: lukket
Tirsdag og onsdag: 9-16
Torsdag: 9-18
Fredag: 9-17
Lørdag i ulige uger: 8-13

Book en tid online

Store resultater på kort tid
Trænger du til at blive forkælet, står Beauty by Thinne til rådighed med klassiske behandlinger indenfor skønhed og velvære. Mange af os har perioder, hvor vores hud har taget skade af en usund livsstil med eksempelvis røg, stress eller fastfood. En serie ansigtsbehandlinger kombineret med god hudpleje derhjemme kan gøre en stor forskel.

Til ansigtet bruger Beauty by Thinne bl.a. de effektive hudplejeprodukter fra Exuviance, der er baseret på frugtsyre. AHA frugtsyren trænger langsomt og skånsomt ned i huden, så selv kunder med sart hud, kan opnå et flot resultat. Desuden tilfører produkterne huden masser af fugt.

Vejen til egen klinik
Thinne Izabela Poulsen åbnede sin klinik på Østergade den 1. januar 2014 og flyttede i november 2016 til større lokaler i Storgade.

Thinne blev uddannet kosmetolog og makeupartist i 1994. Ambitionen var at åbne egen klinik, men først skulle Thinne igennem ikke færre end fire fødsler. Den travle mor til fire satte sig i 2011 tilbage på skolebænken for at gennemføre negleteknikeruddannelsen, inden hun endelig blev virksomhedsejer.

Langtidsholdbar manicure og pedicure
Beauty by Thinne tilbyder skønhedsbehandlinger til kunder, der vil se resultater med det samme – holdbare resultater. De mest tydelige eksempler på holdbarheden er de effektive behandlinger af negle.

Beauty by Thinne lakerer negle med Bio Sculpture, som på én og samme tid giver en permanent polish samt reparerer og styrker neglene. Den fleksible gele bevæger sig med neglene og beskytter dem, så de kan vokse uden at knække.

Bio Sculpture Gelen er 100% fri for formaldehyd og toluen, og dermed fri for giftige dampe og skader på din naturlige negl.

Permanent hårfjerning
Drømmer du om at kunne lægge voksstrips, hårfjerningscreme eller skraber helt væk, kan du glæde dig! Beauty by Thinne tilbyder laserbehandlinger på klinikken. Laserbehandlinger kan fjerne hår permanent og anbefales bl.a. til ansigt, armhuler eller bikinilinjen.

Ønsker du en klassisk voksbehandling, som kan holde benene glatte op til en måned, arbejder klinikken med kvalitetsmærket Lycon, der er både effektivt og skånsomt for huden.

Inspiration
Beauty by Thinne har opsat et galleri til inspiration. På Facebooksiden skorter det ikke på kommentarer fra tilfredse kunder, som også gerne deler billeder af de flotte resultater:

“Fik lagt den flotteste make-up i lørdags” – Pia

“Tak for nogle supersmukke sommernegle, Thinne” – Louise

“TAK for endnu god behandling…” – Karianne

Kontakt Beauty by Thinne 

 

sølvpartner

Del på sociale medier