thinneVi kan nu byde velkommen til Beauty by Thinne, som netop er flyttet ind på Østergade 1A i Sorø. En lille skønhedsklinik, hvor du kan få lavet alt – lige fra ansigtsbehandlinger til pedicure/manicure.

Klinikken drives af Thinne Izabela Poulsen, som har masser af erfaring indenfor faget. Thinne blev i 1994 uddannet på Unicos kosmetolog og makeup artist skole i Odense. Senere hen tog Thinne negletekniker-uddannelsen på samme skole. Thinne har bl.a. arbejdet som negletekniker på klinik i Nyborg samt hos Salon Fernando Møhge, men har nu gjort sin drøm til realitet og startet egen skønhedsklinik op, hvor hun kan dele ud af sine mange skønhedsråd.

Jeg spurgte Thinne, hvad hendes koncept var, og hun svarede: ”Jeg ønsker, at mine kunder skal føle, at de kan slappe fuldstændig af og få et frikvarter fra dagens stress og jag, når de er til behandling hos mig. Derudover er det enormt vigtigt for mig, at der er god tid til den enkelte kunde – der skal opnås ordentlige resultater. Jeg er meget perfektionistisk i mit arbejde og tager den tid et godt resultat har behov for”.

Hvordan er det at drive forretning i Sorø?
”Jeg prøver at gøre mig synlig, og inspirere folk til at passe mere på sig selv og pleje sig selv. Jeg var for eksempel til en festmesse på Comwell her i Sorø forleden, hvor jeg lagde make-up på nogle af messens gæster. Derudover prøver jeg at komme til arrangementer såsom modeshows her i området”.

Kan du tilbyde noget specielt?
”Ja, hvis man er en 5-6 stykker kan man ringe til mig, og så kan en ”tøseaften” arrangeres, hvor jeg fortæller og rådgiver om, hvordan man kan lægge make-up og hvilken slags, der passer bedst til den enkelte. Hvordan man renser huden rigtigt osv. Så et slags mini kursus i, hvordan man bedst muligt plejer sig selv”.

Thinne har et stort udvalg af lækre produkter. Kom til hendes reception den 24. januar kl. 13-15 og se klinikken og produkterne.
Husk, at der januar ud er åbningstilbud: Ansigtsbehandling til 300 kr., manicure til 275 og vipper/bryn til 135 kr.

For bookning eller blot et nysgerrigt kig, så kig ind på Thinnes hjemmeside.

/KB