Det blev en forrygende flot lørdag i Sorø, og byen summede af god energi med Byløb, Kunstmuseets 75 års fødselsdag samt 9 timers Maratonsang i Biblioteksgården.

Det skriver Sorø Bibliotek til Dit Sorø.

Her blev der sunget fra Højskolesangbogen fra morgen til aften med super flot tilslutning fra et sangglad publikum. Rigtig mange sang-gæster havde reserveret dagen til at synge, og flere var med fra start til slut.

Efterhånden som solen tog magten i Biblioteksgården  rykkede publikum rundt under parasoller og solsejl, for synges og lyttes til de veloplagte sangværter og organister, det skulle der!

“Vi siger endnu en gang TUSIND TAK til sangværterne, Margit Schelde, Ida Jessen, Jørgen Kristoffersen, Kristian Jacobsen, Gert Jørgensen, Bertel Haarder, Kristian Østergaard og Erik Lindsø samt organisterne Solveig Bjergkvist, Annelies vand er Meer, Claudia Mørk, Jesper Fink Jensen samt Merethe Lammert Køhl Hansen for at være med til at gøre sangmaratonen i Sorø mulig,” lyder det fra en af arrangørerne Sanne Lohmann.

“Ligeledes skal stor tak lyde til Cafe Skotte & Stentoft for pop-up cafe samt Sogneladen i Lynge, Sognegården i Sorø, Sorø Akademis Skole samt Sorø Fri Fagskole for at stille højskolesangbøger til rådighed for arrangementet.”

På gensyn til Maratonsang i Biblioteksgården i 2019.

Tak til Sanne Lohmann for video og billeder fra arrangementet: 

 

GemGem