Kommunekampen raser med ny udfordring i april
Sorø Kommunes borgere viste deres styrke i marts ved en kalorieforbrænding, som slog konkurrerende kommuner af banen. De 7 sundhedsambassadører anerkender den flotte opbakning til Sorø Saints, som kom til udtryk i at Kommunepokalen for anden gang blev tildelt Sorø. Sorø Roklub og dens mange unge roere dannede rammen om denne overrækkelse. SSP Brian cyklede den gigantiske pokalen fra 15 km fra Stenlille til Sorø Roklub i en pyntet cykeltrailer. I denne måned skal Kommunekamp-pokalen på rundtur i Sorø Kommune.

April-udfordringen ”sved med Sorø Saints” – lørdag den 20. april
Sundhedsambassadørerne er i gang med forberedelserne til den største event. Der tegner sig et brag af en idrætsevent med muligheder for alle til at brænde endnu flere kalorier af samt prøve nye muligheder inden for fysisk udfoldelse – mulighed for at lære flere at kende og komme med i nye netværk. Indberetning af træning på endomondo er vigtig i hele perioden, hvor ”Kommunekampen” løber.

Lørdag 20. april løber ”Sved med Sorø Saints” af stabelen ved og i Sorø Hallerne. Sundhedsambassadørerne satser på en rigtig familiedag og har lagt spor ud til gå, løbe og cykelruter på 3, 6, 9 og 12 km. Ligesom der bliver non-stop zumba, cross fit, forhindringsbane for de yngste, der bliver mulighed for BMX, bueskydning, roning og meget meget mere.

Sorøs Sundhedsambassadører arbejder på højtryk med at finde den bedste og mest sikre måde at registrere alle deltagerne på. Det være let at opgøre deltagerantallet op, når eventen er slut.

Sundhedsambassadørerne efterlyser ideer og forslag til dagen er velkomne – ligesom vi har brug for hjælper på forskellige poster. Det er vores mål at medinddrage som mange borgere i alle aldre som overhovedet muligt.

Maj-udfordringen venter lige om hjørnet
S
æt Sorø på landkortet ved det store TV2ØST løb i Ringsted. Det gælder hurtig tilmelding til løbet på TV2east. Løbet er for alle, øvede og uøvede, idet man kan vælge mellem forskellige distancer, alle har mulighed for at deltage. Tiden er ikke til at sætte træningen ned – nej den skal tværtimod optimeres.

Sorøs sundhedsambassadører Christian S. Jacobsen, Elvin Klit, Ivan Hansen, Jørgen Larsen, Lotte Krogh, Susanne Knudsen og Merete Leisted Busk understreger vigtigheden af, at alle borgere fortsat indberetter deres træning på endomondo ”Sorø Saints”.

Download motionsprogram der løber frem til udgangen af maj 2013, hvor  Kommunekampen slutter.

Sorø Saints
Sorø Saints