På onsdag starter Johs. Clausen sin 4-dages fødselsdagsfest. Butikken fylder 92 år. Det fejrer de med fantastiske tilbud:

Onsdag den 29/9 holder vi LauRie dag. Bukseeksperten Helle fra LauRie kommer på besøg kl. 10-15. Hun er specialist i at finde den helt rette buks til enhver kvinde. Vi har tilbud på en model i 4 farver. Normalpris 800,- kr. – fødselsdagstilbud 600,- kr. Desuden har vi samlet et stativ med ass. LauRie bukser til 1/2 pris. Når du handler onsdag, deltager du i lodtrækningen om et par af kampagnebukserne.

Torsdag den 30/9 bliver i lingeriets tegn. Den dag giver vi 25% på alt Triumph og Femilet (dog ikke uld). En god mulighed for at fornyet garderoben inderst inde. Torsdag udlodder vi et BH-sæt fra Triumph – du deltager, når du handler.

Fredag den 1/10 har vi Micha-dag. Tina fra Micha er i butikken fra 10-15 og hjælper med inspiration til efterårets garderobe. Vi giver fredag 20% på alt Micha og desuden har vi 92 strik til 1/2 pris. Dagens konkurrence bliver lodtrækning om 2 stk. Micha strik til en værdi af 500 kr. pr. stk.

Vi slutter fødselsdagsfesten lørdag med tilbud på vores overtøj. Vi giver lørdag 25% på alt overtøj. Når du handler deltager du samtidig i lodtrækningen om et lækkert uldent tørklæde.

Alle ovennævnte tilbud gælder ikke allerede nedsatte. Vi glæder os til at se jer til 4 forrygende dage – på gensyn.

Fotos: Johs. Clausen