Kom til en inspirerende workshop om historiefortælling tirsdag den 11. oktober på Dianalund Bibliotek eller torsdag den 13. oktober på Sorø Bibliotek kl. 9.00-11.00, når Sangens Hus og deres dygtige sangkonsulenter kommer forbi.

Sangglad og Sangens Hus
Workshoppen tager udgangspunkt i det mangfoldige sangmateriale på sangglad.dk, og fletter historiefortælling ind i opbygningen af sangaktiviteterne.

Sangglad er udviklet af Sangens Hus i samarbejde med sangkonsulenter og pædagoger med mange års erfaring fra arbejde med børn og sang. Sangglad arbejder for mere sang i børns hverdag, fordi sang skaber nærvær, fællesskab og glæde.

Sangkonsulenterne fra Sangens Hus bevidstgør, hvordan man med sang kan komme omkring den styrkende pædagogiske læreplan og selvfølgelig have det sjovt, mens man gør det. Så kort fortalt, går workshoppen ud på at blive introduceret til praksis på gulvet med nye sange og aktiviteter, samt teori, der kan understøtte det.
ÆllebælleMAJfortælle

Projekt ”VestLÆSland” stiller skarpt på læsning hos de allermindste i perioden 2021-2024. Hvert år i maj kulminerer indsatsen ved læsefestivalen ”ÆllebælleMAJfortælle” på tværs af de involverede kommuner Lejre, Sorø, Slagelse,
Ringsted, Kalundborg og Odsherred.

I kan booke gratis billetter til både børn og voksne på soroebib.dk.

Foto: colourbox