Fra den 15. til 18. marts 2012 viser Victoria Teatret Steven Spielbergs storslåede epos War Horse. Filmen skildrer første verdenskrigs rædsler fra dyrets synsvinkel.

En fattig engelsk landmand køber en ung hingst, som familien døber Joey – den bliver hurtigt sønnen Alberts bedste ven. Da krigen bryder ud, bliver Joey – uden Alberts accept – solgt til hæren og udskibet til Frankrig som krigshest for en engelsk officer. Da officeren bliver dræbt ved Flandern, falder Joey både på tyske og franske hænder, før han genforenes med Albert. Albert melder sig til hæren og sendes på en håbløs mission i ingenmandsland mellem de engelske og tyske frontlinjer.

War Horse er baseret på en roman af Michael Morpurgo og blev i 2007 dramatiseret til Royal National Theatre, hvor dyrene blev spillet af store marionetter. I Steven Spielbergs version er fremstillingen realistisk – hestene taler ikke, og kampscenerne vises i al deres gru. Det er ikke en film for smådrenge. De danske skuespillere Nicolas Bro og David Dencik har minimale, men vigtige roller i filmen.

War Horse