Et frodigt og muntert fruentimmer optræder søndag eftermiddag den 30. august på Tersløsegaard. Det er visesangerinden Annmari Sol fra Haslev, som kommer med et musikprogram, der både er til at grine af – og måske græde over?

Til sin koncert på Ludvig Holberg museet har hun valgt sange med samfundsssatirisk bid og vid. Hun vil synge viser, der beskriver forskellige kvindeportrætter gennem tiderne, inspireret af store damer i film, teater og revy. Der bliver lejlighed til at synge med, og der loves samtidig stof til eftertanke.

Annmari Sol og pianisten Claus Alsted underholder på Tersløsegaard søndag den 30. august kl. 14.00.
Annmari Sol og pianisten Claus Alsted underholder på Tersløsegaard søndag den 30. august kl. 14.00.

Annemari Sol har gjort en lang karriere som revykunstner og visesangerinde. Gennem årene har hun dyrket et rigt repertoire med tekst og melodier fra Poul Henningsens uforglemmelige revysange over gamle nordiske viser til humørfyldte klassiskere fra sangerindepavillonernes storhedstid. Hun akkompagneres af pianisten Claus Alsted, som gennem de seneste otte år har ledsaget hende til et utal af forestillinger.

Koncerten indledes klokken 14.00 og det koster kun 65 kr. at komme ind. Billetter kan reserveres hos Tersløsegaards foreviser Allan Aistrup på post@tersloesegaard.dk eller telefon 74466770.