Så kan der være god grund til at vende blikket mod markederne i vores nabolande i Norden og Baltikum. Eksportrådet, Væksthus Sjælland og Sorø Erhverv inviterer til eksportseminar for virksomheder den 23. januar 2012. Kom og hør mere om hvordan du griber mulighederne på de nordiske markeder.

Krisen kradser, og mange virksomheder oplever salg og markedsføring som de helt store udfordringer i den nærmeste fremtid. Men mange sjællandske virksomheder har faktisk gode muligheder for at få succes på de nordiske markeder. Hvis de ellers prøver!

Derfor inviterer Eksportrådet, Væksthus Sjælland og Sorø Erhverv nu til eksportseminar om markedsmulighederne i Norden og Baltikum. Seminaret er for alle virksomheder i Region Sjælland som er interesserede i at høre mere om mulighederne i det nordiske.

Erhvervsudviklingskonsulent i Sorø Kommune, Niels-Henrik Glisbjerg, siger:

”Mange lokale virksomheder har gode muligheder på de nordiske markeder. Tag for eksempel underleverandører til jern- og plastindustrien. Deres produkter har en høj kvalitet, og i forhold til de nordiske markeder er konkurrenceevnen i orden. Derfor vil vi i Sorø Erhverv gerne formidle viden til virksomhederne om hvordan de rent praktisk kommer i gang.”

En konjunkturanalyse blandt virksomhederne i Sorø kommune viser at mange virksomheder har brug for støtte til salg og markedsføring. Derfor er Sorø Erhverv glade for at kunne invitere til eksportseminar, hvor virksomhederne kan få ny viden og praktiske råd til hvordan de kommer i gang.

På seminaret vil man høre mere om de enkelte markeder, og der vil blive mulighed for individuel dialog med repræsentanter for de danske ambassaders handelsafdelinger i de nordiske lande.

Der bliver lejlighed til at speednetworke med andre virksomheder som overvejer at vende blikket mod nord, og der bliver oplæg fra en virksomhed som allerede har erfaringer med eksport til de nordiske markeder.

Praktisk information:

Hvad? Eksportseminar om nabomarkederne i Norden

Hvornår? 23. januar 2012 fra kl. 13.30 til 17.00

Hvor? Gefion, Fulbyvej 15, 4281 Sorø

Seminaret er gratis. Tilmelding på www.vhsj.dk eller på mail til am@vhsj.dk senest den 15. januar. Læs mere på www.soroeerhverv.dk.

Solgt