Rejseleder Mads Krøyer, Fjenneslev, arrangerer i samarbejde med Gefion en tur til Canada til sommer.

canadaDet er en fantastisk oplevelse, der venter i Canada: en storslået natur og et indblik i top-moderne landbrugsproduktion krydret med rodeo, smukke byer og et museum med en af verden største samlinger af dinosaurerskeletter. Gefion og Our World giver nu alle mulighed for en oplevelse for livet i Canada.

Et indblik i en speciel landbrugskultur
Our World har rejst i Canada gennem mange år og i kraft af et stort netværk besøger man landbrug, som ellers ikke modtager besøg udefra. Turen omfatter et besøg på den private Henschel Farm, hvor familien tager godt imod. Senere går turen også forbi et unikt landbrug hos Beisiker Hooterites. Livsstilen og landbruget kan bedst beskrives som Amish, der møder et topmoderne landbrug. For mange vil det være et af turens højdepunkter.

Naturen kalder
Naturen i Canada er helt unik. Turen går til Moraine Lake, som er en af de smukkeste bjergsøer i Canada, inden turen går videre til berømte Lake Louise og siden ind i Yoho Nationalpark. Naturen byder også på et par vandfald, blandt andet Takkakkaw Falls, som er Canadas næsthøjeste vandfald.

Undervejs går turen langs en af verdens smukkeste veje, IcefieldParkway. Og ved Columbia Icefield byttes bussen ud med specialbyggede køretøjer, og så går det op på Athabasca Gletscheren. Overnatningen sker blandt andet i dejlige hytter ude i naturen. Turen går naturligvis også til Maligne Lake med en sejltur ud til et af Rocky Mountains mest kendte motiver – SpiritIsland.

Fakta om turen
Rejsen starter den 30. juni og slutter den 10. juli 2016.
Prisen er kr. 23.000,-
Turen er åben for alle.
Programmet og yderligere information hos www.ourworld.dk
Der er et begrænset antal pladser på turen, da færre deltagere giver den bedste oplevelse.
Turen arrangeres af Our World med Mads Krøyer, Fjenneslev som rejseleder.